razboi-total-la-chefi-la-cutite.-batalia-secolului-in-online-din-cauza-celor-4-noi-jurati

Antena 1 a anunţat recent cine sunt noii juraţi de la emisiunea culinară Chefi la cuţite. Se pare că alegerile şefilor de la Antena 1 nu au fost primite cu mare bucurie de telespectatori. Multe dintre comentariile fanilor au fost acide, însă au fost şi voci care i-au încurajat pe cei 4 bucătari.

Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt noii jurați de la Chefi la Cuțite! Cu o experiență vastă în domeniul gastronomic, cei patru abia așteaptă să-i cunoască pe concurenți și să înceapă aventura.

Chefii urmează să intre la începutul acestei săptămâni în bucătărie pentru a da startul unui nou sezon, ce urmează a fi difuzat în primăvara anului 2024 la Antena 1. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

Cum au reacţionat fanii show-ului în mediul online

Emisiunea a fost aşteptată în fiecare an de fani cu sufletul la gură de telespectatori. Cu atât mai mult sezonul următor, având în vedere schimbările prin care a trecut formatul. Cu toate acestea, în momentul în care au fost anunţaţi noii juraţi, reacţiile oamenilor nu au fost tocmai cele aşteptate.

Mulţi cred că show-ul culinar nu se va mai bucura de acelaşi succes, dar sunt şi voci care au încredere că cei 4 bucătari se vor descurca de minune în emisiune.

„Mai terminați cu stelele Michelin, poți să fii cel mai bun din lume, în orice domeniu, la o emisiune, dacă îţi lipseşte carisma, nu ajungi la oameni acasă, automat mulţi nu se vor mai uita! Rămâne să îi descoperim întâi…”/ „Chiar sunt curios de Popescu, dacă o sa existe vreun bucătar să-i bucure papilele, să se ridice la nivelul lui astromic, pare-mi-se că găteşte şi în spaţiu”/ „Nu cred că vor mai avea reting fără foștii chefi”/ „Sper să mai lase Popescu din aroganţă pentru că nu cred că rezist un sezon întreg la capacitate maximă ???? Orlando şi Zaky sunt super mişto, iar pe al 4-lea rămâne să îl descopăr”/ „O emisiune era bună și pe asta au făcut-o praf!!!”/ „A fost cel mai apreciat show, nu se va mai uita nimeni de acum”/ „Faliment plăcut!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor pe pagina oficială de Instagram.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (119 votes)