razvan-fodor,-dezvaluiri-din-intimitate.-cum-reusea-actorul-de-la-antena-1-sa-scape-de-insistentele-domnisoarelor:-nu-m-am-dat-niciodata-mare-cu-chestia-asta

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai apreciaţi bărbaţi din showbiz, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. În prezent, are o familie frumoasă alături de soţia lui, Irina, pe care o iubeşte enorm, dar în perioada lui de glorie, domnişoarele roiau în jurul lui la orice pas. În cadrul unui interviu recent, actorul a dezvăluit cum gestiona atenţia exagerată a femeilor.

Răzvan Fodor a recunoscut că în urmă cu mulţi ani, pe vremea când era un bărbat singur doamnele și domnișoarele aproape că nu-i dădeau pace. Mai mult, unele dintre ele erau destul de insistente doar pentru a-i atrage atenţia.

Cum a reuşit Răzvan Fodor să gestioneze atenţia domnişoarelor

Acest lucru nu l-a deranjat niciodată, din contră, a ştiut întotdeauna cum să iasă din aceste situaţii cu vorbă bună și diplomație, după cum a dezvăluit.

„Mi s-a întâmplat ca unele fete să fie insistente, mai demult, da… Dar cu diplomație și cu vorbă bună am scăpat. Niciodată nu m-am aricit să zic că sunt agasat, poți să gestionezi astfel de situații, că doar ești om, ai vocabular, suntem făcuți să putem gestiona orice situație”,  a declarat Răzvan Fodor, pentru Fanatik.ro.

Răzvan Fodor: Nu mi s-a părut o șmecherie cum nu mi se pare nici acum”

Soţul Irinei Fodor a explicat faptul că se simţea foarte bine pentru că primea atenţie, mai ales că nu făcea deloc eforturi în acest sens. În continuare a dezvăluit că nu s-a considerat niciodată un cuceritor şi nici nu s-a lăudat cu faptul că avea succes la domnişoare.

„Evident că m-a măgulit dintr-un punct de vedere. Dar, cumva, și înainte de a cânta, am avut, elev fiind, în școală, necunoscut, ceva succes la fete. N-aveam eu gargară și nu eram mare agățător, dar aveam succes la fete. Aia a fost o perioadă când erau chiar peste tot femeile în viața mea, dar nu m-am dat niciodată mare cu chestia asta.

Nu mi s-a părut o șmecherie cum nu mi se pare nici acum. Adică femeile trebuie cucerite nu trebuie luate just like that. Eu am prins niște vremuri frumoase când bărbații se chinuiau cu săptămânile să agațe o femeie, acuma e…”, a completat Răzvan Fodor, pentru aceeași sursă.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (94 votes)