razvan-simion-a-vorbit-despre-ramona-olaru,-colega-lui-de-la-antena-1.-ce-parere-are-prezentatorul-despre-frumoasa-blondina

Răzvan Simion și Dani Oțil şi-au mărit echipa de la Antena 1 de câţiva ani. Ramona Olaru se numără printre vedetele care s-au alăturat proiectului şi care are deja un loc important nu doar în emisiune, ci şi în inimile prezentatorilor. 

Răzvan Simion apare de mai bine de 16 ani pe micile ecrane alături de colegul său, Dani Oţil. Pe cei doi îi leagă o veche prietenie, aşa cum au povestit în repetate rânduri, iar primii bani, recunoaşte matinalul că i-a făcut tot împreună cu soţul Gabrielei Prisăcariu.

razvan simion si ramona olaru
O parte din echipa de la Neatza

Matinalul de la Antena 1, amintiri cu colegul Dani Oţil

„Primii bani i-am făcut la Reșița, cu Dani. Am făcut un bal de boboci la liceu și am primit o sumă considerabilă. Știu ce am făcut cu banii, am pus și din alocație pentru că nu îmi ajungeau. Mi-am luat 2 cărți, le țin minte și acum. Mi-am luat „O beție cu Marx” de Mircea Dinescu și a doua a fost de Andrei Pleșu, dar îmi scapă.

Nici nu prea aveai la Reșița ce alte tâmpenii să îți iei. În 86 la Reșița maxim un tricou, ce puteai să îți iei? Cărți! Povestea noastră a început la grădiniță. (n.r. el cu Dani Oțil). Noi am fost împreună încă de pe atunci, mai întâi am fost prieteni și după colegi de platou. Toate evenimentele le-am făcut împreună. Pasul de la radio la TV l-am făcut împreună, la fel și pasul pentru Antena 1, acum 16 ani. Lucrurile s-au întâmplat în grupul statuar „degeaba”, așa cum zicem noi! Nu m-am gândit, toată viața am făcut doar asta! (n.r. la altă meserie) Fie că a fost o televiziune locală, un radio local și apoi regional, fie că un radio național și apoi o televiziune națională, toate au fost doar în zona comunicării!”, a povestit prezentatorul pentru ego.ro.

Ce spune Răzvan Simion despre Ramona Olaru

În ceea ce o priveşte pe colega lui de la Antena 1, Răzvan Simion a avut de spus numai cuvinte de laudă. Prezentatorul TV a povestit că frumoasa blondină îi admira de mult timp, iar într-un final a ajuns să lucreze alături de ei.

„De 5 ani este cu noi și de mai mult timp în gașca noastră extinsă. (n.r. Ramona Olaru) Aceasta este povestea adevărată! Și noi, stând acasă la Reșița, voiam să intrăm prin televizor să facem „Neatza cu Brenciu”, căci, pe atunci, Horia Brenciu făcea „Neatza” la Antena 1 la vremea respectivă. Și noi am vrut să facem chestia asta și la 20 de ani distanță Ramona a repetat. Istoria se rescrie ușor!”, a mai declarat el, pentru sursa citată.

Și a continuat: „Neatza nu are asistente de televiziune, Neatza are vecine, noi am venit cu acest titlu, dar și o parte integrantă din marea echipă care este „Super Neatza”. Avem cântăreți, oameni de stand-up, bucătari! Noi suntem mulți și diverși, un fel de „Saturday Night Live”, cu invitați care să ne țină isonul! Cine vrea să își găsească un loc într-o zonă care înseamnă comunicare poate să o facă foarte ușor, inclusiv la Neatza!

Platformele acum sunt multe, fiecare publică un gen de conținut, nu înseamnă întotdeauna că este cel mai bun, dar dacă vor să facă lucrul acesta trebuie doar să demonstreze și să fie, cumva, parte din gașca noastră care, în primul rând, înseamnă anduranță! Ce facem luni facem și marți, și miercuri, și joi și vineri și tot așa, 260 de ediții pe an!”, a mai spus prezentatorul.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (119 votes)