reteaua-de-socializare-si-responsabilizare-sociala-homeland,-in-versiunea-beta

CHRD (CHROMOSOME DYNAMICS) pregătește lansarea în sistem închis (maxim 10.000 utilizatori) a rețelei de socializare și responsabilizare socială Homeland, la finalul lunii august 2023.

Rețeaua este dedicată atât susținătorilor conservării și protejării mediului natural, cât și utilizatorilor care doresc să aibă o experiență plăcută și productivă în mediul de socializare online.

Versiunea Homeland 1.0 permite utilizatorilor să obțină informații cu privire la conturile care le-au accesat profilul prin abonarea la versiunea Homeland Pro, dar și posibilitatea de a dobândi badge-ul de Cont Verificat, contra cost.

Homeland permite creatorilor de conținut să dezvolte comunități plătite, considerate grupuri deschise tuturor utilizatorilor, cu posibilitatea accesării de conținut selecționat printr-un abonament lunar.

Mai mult, utilizatorii premium vor avea posibilitatea de a trimite cadouri de diferite valori (1/3/5 dolari) creatorului de conținut (ex: flori, cookies, ciocolată etc.).

Homeland introduce și promovarea in-chat, prin care permite inserarea reclamelor direct în chat-ul utilizatorilor targetați. Este disponibilă și varianta calsică de promovare în feed, prin intermediul platformei CHRDads.

Puteți afla mai multe despre rețeaua de socializare Homeland aici.

Descarcă versiunea Homeland Beta acum din AppleStore sau GooglePlay.

4.3/5 - (76 votes)