rona-hartner-si-a-prevestit-sfarsitul!-premonitia-pe-care-a-avut-o-in-timpul-chimioterapiei

Vestea morții Ronei Hartner a întristat o țară întreagă! Artista a pierdut lupta cu boala și s-a stins din viață astăzi, 23 noiembrie. Puțini știu, însă, că în timpul unui tratament dureros, Rona Hartner a avut un vis straniu și profund. Părea să-și fi prevestit sfârșitul!

În vara anului 2023, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni cu metastaze. Au urmat ședințele de chimioterapie în Franța, iar efectele păreau să fie miraculoase. Rona Hartner anunța pe 16 octombrie că revine pe scenă. Se simțea fantastic și și-a pus toată încrederea în divinitate. Din păcate, însă, în ultimele luni, actrița fusese diagnosticată cu metastaze la creier. În ultima perioadă, una dintre aceste metastaze crescuse foarte mult, ceea ce i-a agravat starea de sănătate.

În urmă cu puțin timp, artista a împărtășit o experiență tulburătoare: premoniția pe care a avut-o în timpul chimioterapiei. Rona Hartner a avut un vis straniu și profund. Tatăl ei, din lumea de dincolo, i-a apărut și a chemat-o în ceruri. În acele momente, actrița a simțit o prezență rece în spital și a auzit vocea tatălui său spunându-i: „Haide, fata mea!„.

De asemenea, Rona a mărturisit că în acele clipe critice, Iisus i-a pus o întrebare crucială: „Și dacă nu vreau să te vindec?„. Imediat, artista a început să se roage.

Rona Hartner a murit după o luptă grea cu cancerul

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. Familia și apropiații sperau la o minune, dar din păcate nu s-a întâmplat acest lucru.

Rinda Hartner a publicat pe pagina ei de Facebook o imagine de doliu, cu o lumânare aprinsă. În ciuda eforturilor depuse de către medici, Rona Hartner s-a stins astăzi din viață pe patul de spital. Anunțul a fost făcut în urmă cu o oră de sora ei. Mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare.

”Dumnezeu să o ierte și să o primească în împărăția lui / Condoleanțe, Rinda dragă! Să-ți dea Dumnezeu putere. Îmi pare așa de rău! Așa de rău! Te îmbrățișez / Dumnezeu să o odihnească în pace!! Drum lin, Rona!! Condoleanțe familiei!! / Dumnezeu să o odihnească!”, sunt doar câteva mesaje transmise de apropiați după aflarea veștii.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (138 votes)