s-au-aflat-castigatorii-america-express-2023!-ce-pereche-a-invins-in-show-ul-antena-1

S-au aflat câștigătorii America Express 2023! S-au finalizat filmările pentru cea mai așteptată emisiune de la Antena. Iar cele 9 echipe de la America Express au revenit în țară și-au împărtășit deja primele impresii despre experiența din America Latină.

Noul sezon al America Express a fost filmat în Columbia, Ecuador și Argentina. Iar echipele au plecat pe un drum plin de aventuri și provocări, totul pentru a câștiga marele premiu.

S-au aflat câștigătorii America Express 2023!

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, au fost concurenții. Ei au acceptat provocarea celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Cine a câștigat America Express 2023

Bătălia pentru marele premiu din finală s-ar da în principal între echipele conduse de Alexia Eram și fratele ei, Aris, precum și de Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Mario Fresh a afirmat mândru la începutul competiției că iubita lui se va întoarce acasă câștigătoare la America Express. Alexia Eram și fratele ei ar fi ajuns în marea finală a competiției din 2024, potrivit unica.ro. În această finală, ei ar concura pentru marele premiu cu echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Potrivit celor mai recente informații din presa mondenă, echipa care a câștigat America Express 2023 este cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

S-au aflat câștigătorii America Express 2023!

„Fosta iubită a lui Smiley a câștigat America Express !!! Cine a zis că „el mundo es un panuelo” (în limba spaniolă, lumea e o batistă) a avut mare dreptate. Sânziana Negru, fosta iubită a lui Smiley, și Laura Giurcanu au câștigat America Express. Confirmarea am primit-o chiar de la o prietenă din Buenos Aires. Cele două au dormit chiar în blocul în care sta ea. Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice. Nici mie nu îmi vine să cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamna într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu. Să fie clar ca eu nu am stat în același apartament în care au stat ele… Oricum, blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires.

P.S. Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare, și ar fi trebuit să o anunțe pe Sânziana câștigătoare”, a povestit jurnalistul Dan Medișanu pe contul său de Facebook.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu, două dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România, au făcut echipă în noul sezon America Express.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (107 votes)