sandro-machado,-din-echipa-irinei-rimes,-piesa-romaneasca-la-vocea-romaniei

Sandro Machado, din echipa Irinei Rimes, piesă românească la Vocea României.

Ai emoții pentru pentru primul LIVE?

Desigur! Pentru că este o zi importantă pentru România și cânt o melodie care este un simbol pentru mulți oameni. Vreau să fiu perfect!!

Este mai greu să interpretezi o piesă românească? Și dpdv tehnic, și emoțional?

Chiar dacă locuiesc aici de 5 ani și am cântat cântece românești, este întotdeauna o provocare să înțelegi versurile, să pronunți corect și să transmită sentimentele potrivite.

Ce poti sa ne spui despre piesa ta din live ul de pe 01 dec?

Este o piesă care celebrează viața, iubirea de sine și fericirea. Este o piesă care este despre împăcarea cu sine, despre despărțire, despre iubire, despre oameni.

Care a fost, până acum, cel mai dificil moment din competiție, din punctul tău de vedere?

Pentru mine, fiecare etapă este cea mai dificilă până în acel moment, pentru că trebuie să fii excelent și să acorzi 110% din arta, atenția, concentrarea ta și să traduci sentimentele din cântec publicului tău și antrenorilor.

Dacă ar fi să descrii experiența de la Vocea României în câteva cuvinte, care ar fi acelea?

Este cea mai mare provocare pe care am avut-o până acum în domeniul muzical. Sunt recunoscător și onorat pentru oportunitate și simt că am crescut deja ca artist, cântăreț. Sunt norocos că am ales-o pe Irina, ea ne-a învățat nu doar despre muzică, scenă, ci și despre industria muzicală, despre profesionalism.

De ce ar trebui să te voteze cei de acasă?

În primul rând, le transmit celor de acasă multe mulțumiri.

Și vreau să spun asta, cu ajutorul lor pot duce povestea mai departe. Prin tot ceea ce fac, îmi doresc să ofer în continuare emoții publicului și să transmit sentimente, trăiri și stări prin muzică. Îmi doresc să pictez noi tablouri în piesele pe care le voi cânta în finală. Voi face tot posibilul să folosesc aceeași vopsea folosită de autorul piesei, la care voi adăuga simțiri, trăiri, emoții și sentimente proprii în interpretare, pe care să vi le ofer până în finala Vocea României.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (96 votes)