schimbarea-de-la-romanii-au-talent-care-a-uimit-o-tara-intreaga!-mihaela-radulescu-a-dezvaluit-de-ce-a-renuntat-la-cariera-din-tv

Mihaela Rădulescu a făcut parte din juriul emisiunii Românii au talent, de la Pro TV, timp de trei sezoane. În momentul în care a anunțat că va încheia colaborarea cu postul de pe Pache Protopopescu, fanii brunetei au fost luați din surprindere și au fost curioși să afle motivul. Ei bine, pentru vedetă, fiul său a fost întotdeauna pe primul loc, iar atunci când Ayan a avut nevoie de susținere, fosta prezentatoare TV a renunțat la tot!

Mihaela Rădulescu s-a retras de la masa juriului emisiunii de talente în 2018. La momentul respectiv, vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care și-a anunțat decizia fără să dea prea multe explicații.

A renunţat la tot pentru fiul său!

Ulterior, din cauza numărului mare de mesaje pe care le-a primit din partea fanilor, Mihaela Rădulescu a venit cu completări. Vedeta a explicat cum au stat, de fapt lucrurile și ce a determinat-o să se retragă.

”Când mi-am luat rămas bun de la „Românii au talent”, am făcut-o strict pentru el, pentru că el are prioritate absolută în viața mea.

Exact în perioada de filmări trebuia să plecăm în America și în alte părți, pentru diverse programe și vizite pe la școlile vizate, așa că am lăsat baltă tot și am fost acolo pentru el, total.

Mă bucur că am un copil care știe atât de hotărât ce vrea să facă mai departe, cel puțin în privința studiilor. Se va îndrepta spre computer science sau business, dar vrea să învețe la cel mai înalt nivel. Nu pot decât să fiu mândră și să-l ajut cu absolut tot ce-mi stă în putință”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare

Despre fiul său, Ayan, Mihaela Rădulescu are mereu numai cuvinte de laudă. În cadrul unui interviu povestea că nu l-a crescut într-un mod foarte strict.

I-a dat mereu multă libertate pentru că și-a dorit ca băiatul să facă singur diferența între bine și rău. Din acest motiv, la vârsta de doar 14 ani l-a dus într-un centru de dezintoxicare pentru ca acesta să vadă efectul drogurilor.

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni, și copii, și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu într-un interviu pe YouTube.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (94 votes)