serialul-de-pe-netflix-care-a-intrat-in-trending-in-peste-90-de-tari.-are-doar-6-episoade-si-dupa-doar-o-zi-era-cel-mai-vizionat-din-lume

Pe Netflix sunt o grămadă de seriale și filme, iar multe dintre el nu primesc recunoștința pe care o merită.

Un astfel de serial este Sortiți Infernului (Hellbound). Acesta este un serial de televiziune sud-coreean de streaming dark fantasy regizat de Yeon Sang-ho, bazat pe propriul său webtoon cu același nume.

Serialul a fost lansat în 2021 și îi îi are în rolurile principale pe Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo, Park Jeong-min, Won Jin-ah și Yang Ik-june.

Episodul pilot al serialului Hellbound a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2021, în cadrul „Primetime program of TV series”, pe 9 septembrie 2021, și a devenit prima dramă coreeană care a ajuns la festival.

A fost lansat pe Netflix pe 19 noiembrie 2021 și a devenit a doua zi cel mai vizionat serial Netflix din lume, depășind Jocul Calamarului (Squid Game) lansat cu două luni înainte în Singapore. Criticii au apreciat pozitiv serialul, dar au fost conștienți și de faptul că a călcat pe urmele lui Squid Game, scrie news18.

Filmul de pe Netflix care a devenit cel mai vizionat la nivel global. E în trending în 67 de țări

Noua dramă poloneză Forgotten Love (Znachor) a devenit un hit global pe Netflix, petrecând primele cinci săptămâni de la lansare printre primele 10 cele mai populare filme în limba non-engleză din întreaga lume pe platformă.

Numărul de ore în care a fost vizionat până acum sugerează că va fi, de asemenea, printre cele mai de succes titluri non-engleze ale Netflix.

Forgotten Love – care se bazează pe romanul din 1937 Znachor (tradus în mod normal în engleză ca The Quack) de Tadeusz Dołęga-Mostowicz – a fost produs de Netflix și difuzat pentru prima dată pe platformă pe 27 septembrie.

În prima sa săptămână, a fost difuzat în flux de aproape 12 milioane de ori, făcându-l al doilea cel mai vizionat film în limba non-engleză la nivel global pe platformă. De atunci, a rămas în top 10 săptămânal, strângând 35 de milioane de vizualizări în primele cinci săptămâni. Citește continuarea aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.7/5 - (39 votes)