simbolul-imunitatii-ascunse-incinge-spiritile-in-tribul-faimosilor,-la-survivor-all-stars:-cand-o-sa-ai-o-inima-buna,-atunci-poti-fi-un-om-bun

În această seară, la PRO TV, a fost difuzată cea de-a doua ediție din acest sezon de Survivor All Stars și se pare că liniștea deja s-a șters foarte rapid. În tribul Faimoșilor, simbolul imunității ascunse găsit în prima probă din acest sezon a dat deja drumul unor discuții mai aprinse între concurenți.

Zanni și Jador, cei doi care au făcut partea finală a probei și au găsit simbolul, nu par a găsi un numitor comun când vine vorba despre modul în care-l vor folosi pe mai departe. ”Amuleta va sta la cine vreau. Crezi că eu am nevoie de ea? Crezi că eu am nevoie ca tine?”, l-a întrebat în această seară câștigătorul sezonului doi pe cunoscutul cântăreț, Jador.

Simbolul imunității ascunse încinge spiritile în tribul Faimoșilor, la Survivor All Stars

Nici cel din urmă nu a stat mult pe gânduri și i-a răspuns: ”de ce ai încercat să o ții la tine dacă nu ai nevoie?”. De aici nu a fost decât un pas până la o discuție și mai dură, în care Jador a simțit să-i spună că doar atunci ”când o să ai o inimă bună, atunci poți fi un om bun și deștept”.

De altfel, înainte de începutul acestei discuții, artistul și-a făcut chiar și o caracterizare în fața lui Zanni și i-a amintit acestuia că ”sunt un om care a plecat de la sapă și a ajuns la microfon, pe cele mai mari scene. Nu poți să mă prostești”.

Conflictul dintre cei doi nu pare că are o rezolvare, iar modul în care va fi utilizat simbolul imunității ascunse nu este încă deloc clar. Așa cum Jador a amintit, ”posesia e foarte importantă”, așa că urmează să aflăm în următoarele ediții ce vor face cei doi Faimoși cu avantajul câștigat în prima zi, la Survivor All Stars.

Dacă în această seară una dintre echipe va pierde imunitatea, este clar că mâine, de la 21:30, urmează să asistăm și la prima eliminare din acest sezon, așa că rămâne de văzut dacă simbolul va fi utilizat chiar din prima săptămână!

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (88 votes)