solutia-de-3-lei-pentru-haine-albe!-ce-sa-pui-in-masina-de-spalat-in-loc-de-inalbitor

Soluția de 3 lei pentru haine albe! Ce să pui în mașina de spălat în loc de înălbitor pentru a avea lenjerie albă și curată ca lacrima.

Acest truc de curățare presupune utilizarea a doar două produse accesibile din supermarket: bicarbonat de sodiu și oțet. Această soluție se dovedește a fi nu doar eficientă, ci și ieftină.

Cum curățăm eficient fețele de pernă

Începeți prin sortarea lenjeriei în funcție de culori și tipuri de țesături. Acest lucru va preveni decolorarea și deteriorarea în timpul spălării.

Pentru un miros proaspăt și plăcut, adăugați câteva picături de ulei esențial (lavandă, eucalipt sau lămâie) în detergentul de rufe sau în recipientul pentru balsamul de rufe.

Depozitați lenjeria doar atunci când este complet uscată pentru a evita dezvoltarea mucegaiului și a mirosurilor neplăcute.

Nu uitați să spălați sau să curățați husa saltelei și să aerisiți salteaua în mod regulat pentru a menține un mediu de dormit curat și sănătos.

Soluția de 3 lei pentru haine albe

Pentru petele proaspete, interveniți imediat. Ștergeți-le cu o cârpă absorbantă și aplicați un tratament specific pentru pete înainte de spălare. Pentru o uzură uniformă, rotiți lenjeria în mod regulat. Acest lucru previne deteriorarea prematură a anumitor zone și menține prospețimea aspectului, scrie playtech.ro.

Lămâia se dovedește a fi un agent de curățare remarcabil, manifestând un potențial excepțional în ceea ce privește albirea și conferirea strălucirii. Pentru a reda pernei aspectul proaspăt și pentru a elimina petele galbene nedorite, începe prin a stoarce sucul provenit de la 5 lămâi într-o oală cu apă călduță.

Soluția de 3 lei pentru haine albe. Apoi, plasează fețele de pernă în această soluție revitalizantă. După aproximativ o oră de înmuiere, extrage-le din apă și lasă-le să se usuce natural. Veți fi uimit de rezultatele acestui proces simplu, care aduce nu doar curățenie, ci și o strălucire vizibilă și revigorantă.

Sursa foto: arhivă Ciao.ro

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……

4.4/5 - (91 votes)