sorin-bontea,-florin-dumitrescu-si-catalin-scarlatescu,-lovitura-pentru-antena-1.-gratar-de-calator-se-numeste-noul-proiect-+-unde-apar-cei-3-chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu se lasă și își continuă proiectele împreună, dar și separat. Astfel cei trei chefi dau lovitură după lovitură pentru Antena 1. „Grătar de călator” se numește noul proiect și iată unde apare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reunit pentru un eveniment. Chef-ul Cătălin Scărlătescu a lansat o carte online care se numește „Grătar de călator”. Așadar, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au venit să îl susțină.

„Chef Catalin Scarlatescu a lansat în seara asta o carte de bucate online, “Grătar de călator. Se găsește în aplicația @meetfoodfix

Eu și Chef Florin Dumitrescu am venit la susținere”, a scris Sorin Bontea pe pagina oficială de Facebook.

Ei sunt noii jurați Chefi la Cuțite, de la Antena 1

Este oficial! S-a aflat cine sunt noii jurați de la Chefi la Cuțite. Patru nume mari din domeniul gastronomic vor ocupa scaunele de la masa celui mai apreciat concurs de cooking din România!

Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt noii jurați de la Chefi la Cuțite! Cu o experiență vastă în domeniul gastronomic, cei patru abia așteaptă să-i cunoască pe concurenți și să înceapă aventura.

Chefii urmează să intre la începutul acestei săptămâni în bucătărie pentru a da startul unui nou sezon, ce urmează a fi difuzat în primăvara anului 2024 la Antena 1. Citește mai multe aici.

Cine sunt cei 4 chefi din noul sezon Chefi la cuțite!

Cine sunt cei 4 chefi din noul sezon Chefi la cuțite. Momentul mult dorit a sosit și așteptarea fanilor emisiunii Chefi la cuțite a luat sfârșit. Antena 1 a postat un scurt promo în care prezintă noii chefi din bucătăria cooking show-ului.

Antena 1 și Mona Segall s-au mișcat destul de repede! După scandalul cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, producătoarea emisiunii Chefi la cuțite nu a stat cu mâinile în sân. Decisă să facă sezonul cu numărul 13 cu orice preț, a început marea căutare pentru a înlocui pe cei trei jurați.

Cine sunt cei 4 chefi din noul sezon Chefi la cuțite

Ei bine, se pare că i-a ieșit! Și nu i-a înlocuit pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu trei jurați, ci cu patru! Se pare că încearcă să resusciteze formatul cu orice chip și să mențină fanii emisiunii în fața micului ecran.

„Fii cu ochii-n patru!????‍???? Vin noi chefi la cuțite, ÎN CURÂND pe Antena 1 și AntenaPLAY! ????”, este mesajul de pe pagina oficială Chefi la cuțite. Citește mai multe aici.

Florin Dumitrescu, prima reacție după ce a aflat cine sunt noii jurați Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu a avut o primă reacție după ce a aflat cine sunt noii jurați de la Chefi la Cuțite. Celebrul bucătar a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare.

Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt noii jurați de la Chefi la Cuțite! Cu o experiență vastă în domeniul gastronomic, cei patru abia așteaptă să-i cunoască pe concurenți și să înceapă aventura. Citește mai multe aici.

Război total la Chefi la cuţite. Bătălia secolului în online din cauza celor 4 noi juraţi

Antena 1 a anunţat recent cine sunt noii juraţi de la emisiunea culinară Chefi la cuţite. Se pare că alegerile şefilor de la Antena 1 nu au fost primite cu mare bucurie de telespectatori. Multe dintre comentariile fanilor au fost acide, însă au fost şi voci care i-au încurajat pe cei 4 bucătari.

Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt noii jurați de la Chefi la Cuțite! Cu o experiență vastă în domeniul gastronomic, cei patru abia așteaptă să-i cunoască pe concurenți și să înceapă aventura.

Chefii urmează să intre la începutul acestei săptămâni în bucătărie pentru a da startul unui nou sezon, ce urmează a fi difuzat în primăvara anului 2024 la Antena 1. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

Cum au reacţionat fanii show-ului în mediul online

Emisiunea a fost aşteptată în fiecare an de fani cu sufletul la gură de telespectatori. Cu atât mai mult sezonul următor, având în vedere schimbările prin care a trecut formatul. Cu toate acestea, în momentul în care au fost anunţaţi noii juraţi, reacţiile oamenilor nu au fost tocmai cele aşteptate. Citește mai multe aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (111 votes)