sorin-bontea-si-catalin-scarlatescu-au-dat-sah-mat-antenei-1.-unde-pot-sa-fie-vazuti-+-vor-spulbera-concurenta

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au dat șah-mat Antenei 1. Cei doi chefi vor spulbera concurența Chefi la cuțite cu noile proiecte pe care le au în desfășurare.

Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu gătesc împreună pentru toți românii care își doresc să comande online și să deguste de preparatele lor. Cei doi chefi se filmează în timp ce prepară mâncarea delicioasă și postează clipurile pe rețelele de socializare.

„Pe 5 decembrie, înainte de Moș Nicolae, @chef_catalin_scarlatescu și cu mine ne-am gândit să punem ceva în…farfurie (de ghete se ocupă Moșul????).
Întrebarea este: ce credeți că va găti fiecare?
PS: mergem pe tradițional.
PS2: totul se va livra”, a scris celebrul Chef Bontea pe rețelele de socializare.

Mai mult, Chef Sorin Bontea a primit un premiu pentru cel mai popular și iubit chef. Așadar, nu a ezitat să își asigure fanii că va găti în continuare pentru ei.

„Aseară am fost să ridic un premiu la Food Content Creators Awards. Spun “să îl ridic” pentru că este și al vostru! ????
“Most Admired Chef” este un premiu desemnat 100% prin votul publicului, așa că vă mulțumesc și sper să gătim în continuare împreună! ❤️”, a scris Sorin Bontea pe Instagram.

Este oficial! Cine sunt cei 4 chefi din noul sezon Chefi la cuțite! Nume celebre stau la masa juriului

Cine sunt cei 4 chefi din noul sezon Chefi la cuțite. Momentul mult dorit a sosit și așteptarea fanilor emisiunii Chefi la cuțite a luat sfârșit. Antena 1 a postat un scurt promo în care prezintă noii chefi din bucătăria cooking show-ului.

Antena 1 și Mona Segall s-au mișcat destul de repede! După scandalul cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, producătoarea emisiunii Chefi la cuțite nu a stat cu mâinile în sân. Decisă să facă sezonul cu numărul 13 cu orice preț, a început marea căutare pentru a înlocui pe cei trei jurați. Citește tot articolul aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (107 votes)