sotia-lui-mircea-radu-a-fost-lovita-de-o-masina-pe-trecerea-de-pietoni:-am-intrebat-daca-poate-vorbi

Soţia lui Mircea Radu a suferit un accident. Raluca, a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni. Din fericire, totul s-a terminat cu bine. Fostul prezentator TV a dezvăluit în cadrul unui interviu recent cum a reacţionat în momentul în care a aflat despre cele întâmplate.

În urmă cu 1 an, Raluca, soția lui Mircea Radu, a fost lovită de o mașină, pe o trecere de pietoni din Piatra Neamț. Abia acum, prezentatorul TV a vorbit despre acest moment. Din fericire, accidentul nu a fost unul grav, iar mama copiilor lui nu a stat mult timp în spital. Cu toate acestea, fostul prezentator s-a speriat îngrozitpr în momentul în care a aflat.

Cum arata sotia lui Mircea Radu si cu ce se ocupa
Mircea Radu alături de soţia lui

Cum a reacţionat Mircea Radu în momentul în care a aflat de accident

Mircea Radu a povestit în cadrul unui interviu că a fost sunat şi informat în legătură cu accidentul. Inițial, acesta nici nu a vrut să creadă şi a sperat până în ultimul moment că totul este o greşeală.

După ce s-a convins că totul este real, fostul prezentator de la „Din dragoste” şi-a dorit să vorbească cu partenera sa la telefon pentru a se asigura că e bine.

„Da, era ora prânzului, iar eu scriam. Scriu la o carte eu, un roman, mai am puțin și îl termin. Și am primit un telefon, am răspuns, Domnule Mircea Radu, să nu vă speriați, soția dvs a avut un accident și vreau să veniți până la spital. Prima secundă este că nu e vorba de tine, mai trec două secunde, îți dai seama că poate fi vorba de tine. Am întrebat dacă poate vorbi și mi-a dat-o la telefon”, a povestit Mircea Radu în podcastul găzduit de Horia Brenciu pe YouTube.

Cine este Raluca, soţia lui Mircea Radu

Mircea Radu are o soţie frumoasă şi doi copii de care este foarte mândru. Deşi pe el îl cunoaşte o ţară întreagă, partenera sa a preferat să fie mult mai discretă.

Despre partenera lui Mircea Radu se ştie faptul că este medic oncolog. Pacienţii săi au numai cuvinte de laudă de spus despre ea pentru devotamentul şi atenţia cu care i-a tratat întotdeauna.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (148 votes)