teo-trandafir-revine-in-fata-publicului!-fosta-vedeta-de-la-kanal-d-a-inceput-filmarile-pentru-noul-proiect

Teo Trandafir (55 de ani) a făcut anunţul mult aşteptat de fani. Vedeta TV se întoarce pe micile ecrane după o lungă pauză. Emisiunea va debuta în curând cu multe surprize pentru fani! 

Vestea că Teo Trandafir nu va mai prezenta emisiunea la Kanal D a luat prin surprindere o ţară întreagă. Fanii au fost dezamăgiţi să afle că vedeta şi-a încheiat contractul şi nu va mai apărea în lumina reflectoarelor, însă această situaţie se pare că a luat sfârşit.

Teo Trandafir se întoarce în faţa publicului

Pe rețelele de socializare, Teo Trandafir a postat o imagine cu un microfon de podcast, anunţând astfel că va fi din nou în faţa publicului pe care îl iubeşte. De altfel, a explicat şi în ce proiect va fi implicată.

„Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum ştim noi”, a scris marți, 12 decembrie, Teo Trandafir pe Facebook.

408886365 918698296284963 200958095216857135 n 1
Teo Trandafir își deschide podcast

„Proiectul podcastului este unul personal”

În continuare, vedeta a dezvăluit despre ce va fi vorba în podcast. În fiecare săptămână, Teo Trandafir îi va încânta pe fani cu o ediţie specială, alături de oameni cu poveşti interesante de viaţă.

„O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva. Nu aş vorbi (n.r. întrebată de invitați), să nu fie cu ghinion. Dat visul vieţii mele este să o văd şi să stau de vorbă cu Michele Obama. Proiectul podcastului este unul personal, care însă nu putea porni fără o experienţă profesională. Am prieteni care au sărit să mă ajute. Iar oamenii care mi-au fost alături de la început, vor avea un loc special. Nici primul sponsor nu îl voi uita”, a declarat vedeta, pentru Paginademedia.

De ce i-a fost scoasă emisiunea de la Kanal D

Îndrăgita prezentatoare Teo Trandafir a primit o lovitură grea, la finalul lunii august 2023. Omul de televiziune și întreaga echipă care lucra cot la cot pentru proiectul Teo Show au fost dați afară. Decizia, luată la nivel înalt, a generat un adevărat haos, conform surselor CANCAN.RO.

Motivul este cât se poate de simplu: în mod normal, atunci când un proiect ajunge la final sau se întrerupe activitatea sa, echipa este mutată la un alt proiect al stației TV. De data aceasta, însă, situația nu a stat deloc în felul acesta pentru Teo Trandafir și echipa proiectului media! Li s-a spus că nu există alt proiect la care să fie atribuiți, așa că șefii stației media le-au arătat „ușa din dos” celor care au lucrat cu prezentatoarea TV! Emisiunea rula pe micile ecrane încă din anul 2013.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (131 votes)