theo-rose,-adevarul-despre-relatia-cu-lia-bugnar.-cum-se-inteleg-cele-doua,-de-fapt:-a-vrut-sa-mi-spuna-ca

Theo Rose și-a deschis sufletul și a vorbit, în cadrul unui podcast, despre relația pe care o are în momentul de față cu Lia Bignar. Iată care este, de fapt, relația dintre cele două.

Theo Rose și-a găsit liniștea în brațele lui Anghel Damian. El este regizorul și scenaristul serialului Clanul de la Pro TV, în care joacă și actuala sa iubită.Cei doi au devenit, între timp, și părinții unui băiețel, iar povestea lor de dragoste este una demnă de filme.

Înainte să se îndrăgostească, ambii se aflau în alte relații. Theo Rose se iubea de 5 ani cu Alex Leonte, iar Anghel Damian trăia o poveste de iubire cu Lia Bugnar care a ținut 9 ani. Actrița și scenarista a recunoscut că a fost foarte afectată după despărțire. La momentul respectiv, se zvonea că regizorul ar fi părăsit-o pentru Theo Rose, care este mai tânără.

”Lucrurile erau deja terminate într-o parte și începute în partea cealaltă. Este vorba despre fostele noastre relații. Erau terminate, noi am început să ne vedem. Unii zic că greșit a fost că nu am anunțat că s-a încheiat o relație. Treaba e că viața mea a fost un haos, era un haos deja de mult. Dacă anunțam că m-am despărțit de fostul încercau să înțeleagă de ce ne-am despărțit, își dădeau cu părerea, nu am vrut genul ăsta de atenție sub nicio formă. Am încercat să trecem ușor prin asta. Eu îmi doream să stau liniștită și să-mi văd de lucruri, doar că nu s-a putut. Informația a plecat probabil dintre apropiați, mai sunt și apropiați de ăștia”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului Anamariei Prodan.

Cum se înțelege Theo Rose cu Lia Bugnar

Theo Rose a vorbit și despre relația pe care o are cu Lia Bugnar. Artista a mărturisit că în momentul de față nu există vreo tensiune între ea și regizoare. După oficializarea poveștii de dragoste cu Anghel Damian, Lia Bugnar a ținut să-i spună lui Theo Rose că totul ține de domeniul trecutului și pot avea o relație profesională bună.

”Anamaria Prodan: Ai avut vreodată vreo întrevedere cu fosta iubită?

Theo Rose: Foarte puțin. A vrut să-mi spună că putem fi ok, că ce a fost a fost și că putem avea o relație, având în vedere că este scenaristul serialului în care eu joc… Și că își iubește personajele și că putem fi în regulă.

Anamaria Prodan: Te-ai simțit vreodată ciudat, fosta iubită fiind scenaristul? Cum se vor uita colegii, ce tensiuni vor fi în timpul filmărilor…

Theo Rose: Nu, nu ne vedem, pentru că nu participă la filmări ca scenarist. Este actriță în serial, dar nu avem secvențe împreună, deși nu aș avea nicio problemă. Nu ar trebui să existe asta, nu i-am luat nimic, nu mi-a dat nimic, lucrurile erau încheiate. Nu m-am simțit ciudat în legătură cu asta”, a fost discuția între Theo Rose și Anamaria Prodan.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (111 votes)