tokero-atrage-in-echipa-un-expert-international-de-la-binance-labs

TOKERO anunță că a completat echipă cu un star internațional în domeniu, Benjamin Rameau, cel care a ocupat funcția de Director în divizia Binance Labs.

Benjamin Rameau va ocupa funcția de Business Advisor în cadrul TOKERO, după ce condus divizia care incubează, investește și susține antreprenorii din domeniul blockchain și criptomonede deținută de Binance, cea mai mare platformă din lume în domeniul criptomonedelor.

Benjamin Rameau a activat în cadrul Binance din 2018 până în 2020 unde a ocupat poziția de Director Binance Labs. Chiar dacă recent activitatea lui a fost în principal în zona de crypto, Benjamin are o expertiză în domeniul financiar-bancar, în trecut activând ca Director și Vicepreședinte la BNP Paribas și Deutsche Bank în Japonia. Benjamin a absolvit Universitatea British Columbia în 2004 cu o licență în Comerț și este fluent în Japoneză, Franceză și Engleză.

„M-am mutat recent în București, am interacționat bine cu ecosistemul local de crypto, există efervescență și foarte mult potențial. Același lucru îl pot spune și despre TOKERO care poate scala considerabil cu resursele necesare. Rolul meu în colaborarea cu TOKERO este să facilitez accesul la aceste resurse. Sunt foarte interesat să dezvoltăm atât zona de exchange cât și de launchpad”, a declarat Benjamin Rameau.

Web capture 22 12 2023 52446 i.ytimg .com

Numirea lui Benjamin Rameau în funcție de Advisor în cadrul TOKERO reprezintă un pas important pentru dezvoltarea platformei TOKERO pe plan local și internațional în definirea cadrului internațional și dezvoltarea zonei crypto.

„Pe Benjamin l-am cunoscut prin intermediul colegului meu din comunitatea de investitori Tech Angels, Stefano D’Amiano, fost Managing Director la Bank of America, căruia îi mulțumesc pe această cale. El ne-a făcut introducerea, apoi l-am invitat pe Benjamin la birou, unde i-am povestit pe larg despre planurile noastre de dezvoltare. Am simțit din prima că vorbim aceeași limbă și am hotărât să colaborăm. Lucrăm intens pe final de an și în curând vor urma alte nume și anunțuri interesante”, a declarat Marius Morra, CEO și Cofondator TOKERO.

Binance Labs este un accelerator care incubează, investește și susține antreprenorii din domeniul blockchain și criptomonede. Compania a fost înființată în 2017 și are sediul în Hong Kong. Începând cu anul 2018, Binance Labs a investit în peste 200 de proiecte din 25 de țări. Binance este cel mai mare exchange din lume cu peste 150 milioane de utilizatori. Benjamin Rameau a fost foarte activ de asemenea în Hong Kong în zona de comunități crypto, fiind fondatorul Hong Kong EOS.IO Meetup și Hong Kong ICO Meetup.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

  • eToro – https://bit.ly/2QGr5Zp (Your capital is at risk)
  • xPortal – https://bit.ly/cont-xportal
  • TOKERO – https://cutt.ly/tokero
  • Binance – https://bit.ly/38Zy4UK

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

B19822 A61301 TGet

  • Carti de investiții la bursă: https://bit.ly/carti-investitii-emag
  • Cursuri și ghiduri de investiții – De unde înveți să investești – https://bit.ly/2F7qg6w
  • Inscrie-te in: Invest Club – Comunitatea Investitorilor din Romania.
  • Inscrie-te in MAIOR ARMY – Prima Armata de Investitori din Romania.
4.6/5 - (139 votes)