top-reteteleluinicolairo.ro-|-din-categoria-sa-iubesti-doua-femei!-barbatii-celebri-din-romania-care-au-fost-prinsi-pe-picior-gresit

Celebrii, potenţi financiar şi mereu cu vorbele la ei, bărbaţii din showbiz-ul românesc au fost întotdeauna vânaţi de femei. Câţiva dintre ei s-au lăsat prinşi în mrejele domnişoarelor fără să mai ţină cont că erau însuraţi! CIAO.RO vă readuce în atenţie câteva dintre cele mai cunoscute amantlâcuri din România, de care cu siguranţă protagoniştii nu ar vrea să îşi mai aducă aminte. Au fost prinşi în fapt atunci când nu se aşteptau!

  • Lucian Mândruţă a riscat tot pentru amantă!

Lucian Mândruță este un jurnalist cunoscut în branșă, cu o carieră impresionantă. A încercat să stea departe de scandaluri, de-a lungul timpului, însă, unul îl va urmări cu siguranţă toată viaţa. În urmă cu mai bine de zece ani, căsnicia lui Lucian Mândruță a fost la un pas să se destrame, după ce fostul prezentator de știri a fost prins în compania unei femei misterioase de paparazzi CANCAN.RO.

Speriat şi jenat de situaţia în care se află, jurnalistul a transmis un mesaj înainte ca pozele să fie făcute publice.

„Astăzi s-a întâmplat un lucru care va aduce durere familiei mele. Mâine un ziar din București va publica niște fotografii urâte. Urâte din punctul meu de vedere. În momentul acesta probabil că nu sunt nici un părinte foarte bun, nici un soț extraordinar. În momentul acesta sunt un om care este, ca să zic așa, o știre. Și poate că vă răpesc timpul dumneavoastră în seara asta, care veți citi ziarele de mâine, să vă spun că, o dată, familia mea e alături de mine, chiar dacă am greșit enorm față de ea, și-apoi să îi cer scuze Ioanei, lui Matei, Andreei și Mihai pentru lucrurile grele care urmează pentru ei în perioada următoare. Aș vrea doar să-i rog să rămână cu mine și dumneavoastră, dacă puteți, doamnelor și domnilor”, declara Lucian Mândruță la acea vreme.

După acest moment, telespectatorii nu au putut să rămână „alături de el” și asta pentru că, Lucian Mândruță a fost dat afară de la Antena 1. Șefii de la Observator nu au fost deloc încântați de scandalul în care acesta a fost implicat, astfel, au decis să încheie colaborarea. În schimb, soția jurnalistului a fost mult mai blândă și a hotărât să meargă mai departe alături de tatăl copiilor ei.

  • Ciprian Marica, prins în offsaid cu soția unui prieten

Episodul în care Ciprian Marica a fost prins într-un hotel din Cluj cu soția unui prieten este greu de uitat. După ce a pus ghetele în cui, fostul atacant a marcat şi în afara terenului, însă după partidă a fost nevoit să dea explicaţii, dar nu în faţa jurnaliştilor sportivi aşa cum era obişnuit.

Cum au fost filmați la hotel

Ceea ce i-a şocat pe internauţi la momentul respectiv a fost faptul că cele două familii, respectiv Ciprian Marica şi soţia lui, Oana, Ana Muntean şi Florin Muntean, fiul fostului boss al Transgaz, se cunoşteau de mai mulţi ani, ba chiar erau prieteni şi aveau apartamente în același bloc în Mamaia.

Aventura a avut însă un final nefericit pentru fotbalist şi amanta lui, deoarece soțul încornorat, după ce a primit un pont de la o persoană binevoitoare, s-a dus să verifice informația, iar în spatele uşii a dat faţa-n faţă cu realitatea.

Recent, Ciprian Marica a fost invitat în podcastul susţinut de Anamaria Prodan, acolo unde, printre altele, a discutat şi despre acest subiect care, ani la rând a fost ţina glumelor pe internet.

„Au trecut ceva ani de atunci. Mulți ani. Și realitatea e cu totul și cu totul alta.N-am ales şi n-am vrut să vorbesc despre asta niciodată pentru că, dacă aș spune realitatea, unii ar zice că… și-ar da cu părerea, hai să nu spunem într-un fel sau altul. N-aş dori să continui chestia asta.

Este vorba, iarăși, despre o nuanțare a situației și o amploare care, sigur, era pandemia, am înțeles-o atunci… cu toate că povestea era mult mai veche și arătată în momentul care trebuie”, a declarat Ciprian Marica, în podcastul Anamariei Prodan.

  • Keo a înşelat-o pe Andreea Bălan

O telenovelă. Aşa a fost viaţa amoroasă a lui Keo. Prins între Andreea Bălan şi Misty, artistul a avut de făcut la un moment dat o alegere grea.

După ce a fost prins de paparazzi alături de o blondă care nu era iubita lui oficială, în spaţiul public a izbucnit un scandal. Andreea Bălan a decis să pună punct relaţiei cu artistul după aproape 9 ani de relaţie. Misty a fost evident pusă la zid de public, iar la un moment dat, sătulă de tot ce i se întâmplă s-a hotărât să renunţe şi ea la Keo.

Cum s-a apărat Misty după izbucnirea scandalului

„Nu am ieşit până acum în presă, să vorbesc, pentru că îl iubeam. Am considerat că nu eu trebuie să fiu persoana care să facă lumină, care să iasă să vorbească. Ei vorbeau, dar în acest timp nimeni nu s-a gândit la mine, el nu mi-a luat apărarea. Momentan, cred că am o mică depresie, m-am izolat de familie, de prieteni. El credea că nu o să vorbesc, iar ea credea despre mine că sunt proasta proastelor şi că nu voi avea curajul să fac asta. Relaţia mea cu Keo a început în perioada când eu eram balerină la o emisiune, pe vremea când nici nu aveam 18 ani. Atunci ne-am cunoscut şi am început să vorbim.

Când l-am cunoscut eu pe Keo, el avea o relaţie de un an şi ceva cu Andreea. Un coleg de-al meu de trupă mi-a zis că el a cerut numărul meu de telefon. I l-am dat, m-a sunat şi am ieşit de câteva ori în oraş. Andreea Bălan era plecată în Mexic, iar noi doi ieşeam în oraş. Treaba asta a durat patru luni şi lucrurile au început să se schimbe, noi ne îndrăgostisem. Ea m-a sunat când s-a întors din Mexic şi mi-a zis că a găsit nişte mesaje către mine în telefonul lui. Am negat tot, i-am zis că am ieşit de câteva ori, dar atât, să stea liniştită, că nu e nimic. Eu l-am protejat. Mai târziu mi-am schimbat numărul de telefon şi am lăsat totul în urmă“, a spus Misty.

De asemenea, Misty a povestit cum a încheiat relaţia cu artistul, dar şi cum acesta a păcălit-o să se împace din nou cu el după câţiva ani.

„Eram mică şi l-am iubit şi nu puteam să-l refuz. Ne-am reîntâlnit după trei ani, mi-a zis că s-a chinuit să facă rost de numărul meu, că era disperat să mă caute şi eu l-am crezut, am fost impresionată şi am devenit prieteni foarte buni. Mi-a fost alături mereu. Noi am fost prieteni până acum doi ani. A fost totul la nivel de flirt, eu doream, dar ştiam că nu e bine ce fac. După un an, mi-a cerut să fiu doar a lui, dar el era cu Andreea. Atunci şi eu am început să am nişte pretenţii. În perioada aia el a început să dea mai multă importanţă relaţiei noastre. Mergeam în vacanţe, mă mutasem la el, dar erau multe momente când el pleca brusc, că trebuia să mai meargă şi dincolo, la vilă.

Eram supărată şi pe mine, că nu puteam să ies din relaţia asta nocivă. Eu am ratat multe oportunităţi pentru că îmi creasem un întreg unviers în jurul lui“, a adăugat artista.

  • Zsolt Csergo, în tandreţuri cu amanta pe iaht

Zsolt Csergo, soţul Nicoletei Luciu, părea familistul convins, până când a fost surprins de paparazzi CANCAN.RO în ipostaze tandre cu o altă femeie.

În momentul în care a aflat că este înşelată de soţul model, cu care are patru copii, Nicoleta Luciu a simţit că lumea ei s-a prăbuşit. Cu toate acestea, vedeta a trecut peste infidelitate, ba chiar a renunţat la carieră şi s-a mutat la Miercurea-Ciuc pentru a se dedica familiei sale.

Presupusa relaţie dintre Zsolt şi Kinga a fost comentată şi de cea mai bună prietenă a presupusei amante a omului de afaceri, care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea. Aceasta a afirmat că, de fapt, Nicoleta Luciu ar fi intervenit ca amantă în relaţia dintre Kinga şi Zsolt. Potrivit acesteia, antrenoarea de fitness şi omul de afaceri erau iubiţi în momentul în care în viaţa lui Zsolt a apărut Nicoleta Luciu.

„Pentru Nicoleta a simţit mai mult o atracţie animalică. E lesne de înţeles de ce! De partea cealaltă, Nicoleta chiar îl iubea. El i-a prezentat o viaţă de care ea nu avusese niciodată parte şi a dat-o pe spate. Ea s-a îndrăgostit nebuneşte de el. El… mai puţin“, a spus prietena Kingăi.

  • Romică Ţociu a făcut amor cu amanta în valurile mării

Imaginile incendiare, realizate de CANCAN.RO îl au în prim plan pe Romică Țociu, dar nu aşa cum vi l-aţi fi imaginat. Îndrăgitul actor a fost fotografiat, la propriu, cu pantalonii în vine, după o partidă de amor sălbatic, în valurile Mării Negre. Cu siguranţă îndrăgitul actor a avut parte de şocul vieţii atunci când a văzut bliţurile aparatelor de fotografiat.

Întâmplarea a avut loc în 2012, pe o plajă din Mamaia. Celebrul comediant și-a dorit să simtă adrenalină şi a avut parte de ea din plin. Nu s-a gândit nicio clipă că, la acea oră târzie din noapte, cineva ar putea să îl prindă cu mâţa-n sac. Când a realizat totuşi în ce situaţie se află, actorul a încercat să se îmbrace cât poate de repede şi să plece de la „locul faptei”.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (97 votes)