top-reteteleluinicolairoro-|-ele-ii-tin-in-forma-pe-jucatorii-de-la-nationala-romaniei.-clasamentul-celor-mai-frumoase-iubite-si-sotii

Fotbaliştii de la Naţionala României au cam tot ce-şi doresc cei mai mulţi bărbaţi: bani, bolizi de lux cu mulţi cai putere şi cele mai frumoase femei. Deşi au un palmares bogat atunci când vine vorba de relaţii pasagere, în prezent lucrurile s-au schimbat radical. Iată cine sunt iubitele şi soţiile care le stau acum alături. Partenerele jucătorilor fac senzaţie pe internet! Nu rataţi imaginile din GALERIA FOTO!

  • Radu Drăguşin se iubeşte cu Ioana de 3 ani

Radu Drăgușin (21 ani) a fost un om de bază la Genoa în acest sezon și a ajutat echipa să promoveze în Serie A. Fundașul central o duce bine şi în plan personal, nu doar în cel profesional. Tânărul are o relaţie care durează deja de trei ani.

Ioana Stan este o tânără frumoasă, care a devenit cunoscută la braţul fotbalistului de la Naţionala României. Bruneta este din Constanța și este studentă la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu din Bucureşti. Tânăra este foarte activă în mediul online, acolo unde obişnuieşte să împărtăşească cu cei care o urmăresc diferite momente din viaţa ei.

Mai mult, Ioana este prezentă la meciurile lui Radu de fiecare dată când timpul îi permite și îl susține în cariera sa. Bruneta nu se fereşte să îşi arate dragostea în public, iar recent i-a transmis un mesaj emoţionant pe pagina sa de Instagram.

„Povestea mea de dragoste în șase cuvinte: m-am îndrăgostit de un jucător de fotbal. Sunt atât de mândră de tine iubirea mea”, a fost mesajul transmis de iubita lui Radu Drăgușin.

  • Nicuşor Bancu şi soţia lui, Cătălina, sunt împreună de 7 ani

Nicuşor Bancu (31 de ani) a semnat cel mai important contract din viaţa lui în 2021. Atunci s-a căsătorit cu aleasa inimii, dar şi-a botezat şi fiul, pe Mathias Andrei care s-a născut în 2020, de Crăciun. Naşii soţilor Bancu au fost Dan Nistor şi soţia sa, iar la eveniment au participat multe nume importante din fotbal precum: Paul Papp, Alex Mateiu, Mihai Roman, dar şi Alex Băluţă, actualul jucător al celor de la Academia Puşkaş.

Cei doi formează un cuplu de șapte ani, de când fundaşul oltean a semnat cu Universitatea Craiova.

  • Crina l-a făcut tătic pe Răzvan Marin în 2022

Crina este tânăra care l-a făcut pe Răzvan Marin (27 de ani) să se îndrăgostească iremediabil. Tânăra a studiat la „UMF Carol Davila” și dorește să devină un medic de succes.

Anul trecut, tânăra a devenit mămică pentru prima dată. Iubita fotbalistului de la Naţionala României a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar anunțul a fost publicat chiar de proaspătă mămică în care o ține de mână pe fiica ei.

”Dumnezeu este atât de bun????????????12/2/22”, a scris Crina, iubita lui Răzvan Marin, pe rețelele de socializare.

  • Nicolae Stanciu şi Andreea au spus „DA” în 2019

Nicolae Stanciu (29 de ani), liderul echipei naționale, se poate considera un bărbat împlinit. Mijlocașul traversează o perioadă excelentă atât pe plan sportiv, cât şi în viaţa privată.

Cu siguranţă, Andreea, partenera fotbalistului, are un merit deosebit în ascensiunea acestuia. Cei doi sunt căsătoriţi din 22 iunie 2019 și au împreună două fetiţe superbe, Zoe Carolina și Masha Ecaterina.

Nunta celor doi a avut loc la Hanul dintre Sălcii, lângă Alba Iulia. Pentru cel mai important moment din viaţa lui, fotbalistul s-a învoit la momentul respectiv, din cantonamentul echipei naționale, unde era convocat.

  • Ianis Hagi şi-a cerut iubita în căsătorie anul acesta

Ianis Hagi (25 de ani) le-a făcut o mare surpriză urmăritorilor de pe Instagram atunci când a anunţat că a cerut-o pe iubita lui în căsătorie. Fiul lui Gheorghe Hagi a preferat să-și țină viața din afara terenului departe de ochii curioșilor, dar a făcut o excepţie cu ocazia logodnei lor.

Cadrul în care Elena a primit inelul a fost unul de vis: flori albe, lumânări și Turnul Eiffel pe fundal.

Elena Tănase are 24 de ani, este din Constanța și provine dintr-o familie înstărită, cu origini aromâne, la fel ca iubitul ei. Elena a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din oraș.

  • Vanessa, însărcinată pentru a doua oară cu Denis Drăguş

Denis Drăguș (23 de ani), fotbalistul echipei naționale a României care este legitimat la Genoa, va deveni, în curând, tătic pentru a doua oară. Vanessa Drăguș, tânăra pentru care fotbalistul a rupt orice legătură cu familia sa îi va dărui jucătorului încă un copil la finalul anului 2023.

În iunie 2021, la scurt timp după ce Vanessa a adus-o pe lume pe micuța Gloria, în familia fotbalistului a izbucnit un scandal de proporții. Verișoara lui Denis Drăguș a răbufnit, după ce cuplul a decis să nu îi invite pe părinții atacantului la botezul nepoatei.

„Îmi pare rău că scriu această postare despre verișorul meu, Denis Drăguș, pe care-l iubeam cu toții și ne bucuram de reușitele lui de fiecare dată, care doar noi, cei din neam știm câte eforturi a depus unchiul meu, Mihai Drăguș, ca să ajungă unde este el acum! Aș vrea să ajungă acest mesaj și la iubita lui, Vanessa. Oare tu, ca iubită, fiind alături mereu de el, nu ai simțit că îi lipsește ceva pentru a fi pe deplin fericit și împlinit în seara botezului? Lipsa părinților lui la cel mai important eveniment din viata voastră de până acum… foarte trist! Nu mă așteptam să ne invitați pe noi, verișorii, bunicii… Dar părinții?…Oare ai fi ajuns persoană publică fără ajutorul părinților, fără suportul și munca lor? Sau te-a crescut Vanessa de mic copil și noi am trăit altă realitate?

Sunt copii crescuți fără părinți, care și-ar fi dorit iubirea, liniștea zilei de mâine, suportul …de care ai avut parte și nu ai știut să apreciezi…” (Află mai multe detalii aici)

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (79 votes)