top-reteteleluinicolairo.ro-|-manutele-la-control!-divele-din-romania,-surprinse-in-ipostaze-stanjenitoare

Vedetele din România sunt de cele mai multe ori foarte atente cu gesturile pe care le fac atunci când ies în public. De această dată însă, cele mai cunoscute dive din ţara noastră au fost prinse pe picior greşit… sau mai bine spus cu mâinile unde nu trebuie… Priviţi şi vă minunaţi!

Deşi sunt obişnuite cu camerele sau cu aparatele de fotografiat, se pare că de această dată au uitat complet că ar putea fi surprinse şi nu oricum, ci în cele mai neobişnuite ipostaze: cu mâinile în pantaloni sau sub fustă, ori și-au aranjat sânii.

Cert este că trebuie să vedeţi imaginile din GALERIA FOTO, însă o să vă facem pe scurt o prezentare a celor întâmplate. Aşa cum deja probabil vă imaginaţi, divele au făcut deliciul celor prezenți prin locurile în care nu şi-au putut stăpâni mâinile.

Antonia, Delia Matache sau Monica Gabor, prinse în offside

Dar să o luăm cu începutul. Cu siguranţă, vedetelor nici prin cap nu le-ar fi trecut că ar putea fi văzute în astfel de ipostaze. Ghinion, doamnelor! Claudia Pițurcă, Antonia sau Delia Matache şi-au dus mânuţele finuţe în zonele intime într-un mod natural de parcă ar fi fost în propria casă nu pe stradă.

Nici pentru Monica Gabor, fosta scorpie de la Izvorani, veştile nu sunt prea bune. Pe vremea când era în centrul atenţiei şi nelipsită de la evenimentele mondene, şatena a avut parte de un moment tare nefericit. Rochia pe care a ales să o poarte la un eveniment a pus-o serios în dificultate. Mai exact, i-a lăsat un sân la vedere. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu, a ieşit rapid din situaţie, a schiţat un zâmbet şi l-a acoperit repede cu mâna.

Am putea crede că Simona Sensual nu şi-a ales bine mărimea lenjerieri intime, părea că bikinii o cam strâng, astfel blondina a pus mâna la treabă şi a rezolvat rapid „problema”.

Sursă foto: arhivă reteteleluinicolai.ro

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.6/5 - (41 votes)