top-reteteleluinicolairo.ro-|-vedetele-din-romania-care-au-dat-frau-liber-pasiunii-in-public!-au-facut-o-fara-nicio-jena

Vedetele din România, luate de valul pasiunii, nu au mai ţinut cont de faptul că erau în public şi au dat frâu liber sentimentelor. Când dragostea e mare, nimic pare să nu mai conteze, însă cu siguranţă nu îşi imaginau că momentele lor intime vor fi surprinse de paparazzi. Nu trebuie să rataţi imaginile din GALERIA FOTO! Sunt savuroase!

„Pasiune” este cuvântul care ar putea descrie perfect fotografiile cu protagoniştii topului de astăzi. Lista nu este deloc mică, vedetele noastre, chiar şi cele despre care nu ai fi crezut că ar putea fi prinse într-o astfel de ipostază, au oferit un adevărat spectacol vizual în mașină, în pădure sau în valurile mării.

Vedetele din România care au dat frâu liber pasiunii în public!

Deschidem lista cu Bianca Drăguşanu, diva sexy care poate fi inclusă cu uşurinţă în orice top. Nu este de mirare şi asta pentru că de-a lungul timpului, blondina şi-a expus viaţa privată în faţa celor care o urmăresc. Unii ar putea spune că puţin prea mult. Cu siguranţă vă aduceţi aminte de ipostazele intime în care a fost surprinsă alături de Cătălin Botezatu, primul bărbat celebru cu care s-a afişat în spaţiul public. Nici măcar gradele scăzute din termometre nu i-a împiedicat pe cei doi să aibă parte de câteva momente intime în Pădurea Băneasa.

Alte imagini care vor rămâne în istorie sunt fără doar şi poate cele care îl au în prim plan pe Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvoranu a fost fotografiat, nu doar o dată, în timpul partidelor de amor în locuri publice. Inclusiv în mașina personală a dat frâu liber pasiunii și s-a iubit nebunește cu Flore Salalidis. Dar să nu uităm de episodul cu Irinel și Moni, filmați pe gaura cheii în incinta unui restaurant.

Cumințica Andreea Bălan a ajuns și ea pe prima pagină a ziarelor, în trecut, după ce a fost pozată în timp ce se iubea în mare cu iubitul American de la acea vreme.

Lista nu se opreşte aici, dar nu vă detaliem mai mult, cel mai bine, priviţi imaginile din GALERIA FOTO!

Sursă foto: arhivă CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (120 votes)