top-reteteleluinicolairoro-|-vedetele-isi-iau-ramas-bun-de-la-rona-hartner.-regretata-artista,-condusa-pe-ultimul-drum

Rona Hartner a murit pe 23 noiembrie, în Franța, după ce a pierdut lupta cu boala care o măcina de câţiva ani. Regretata artistă și-a dat ultima suflare pe patul de spital și, în tot acest timp, familia i-a fost alături. Trupul neînsuflețit al celebrei cântăreţe a fost adus în România şi depus miercuri, 29 noiembrie 2023, la Capela Cimitirului Bellu Catolic din Capitală. Decesul vedetei a lăsat în urmă o durere imensă nu doar pentru apropiaţi, ci şi pentru colegii săi de breaslă. Vedetele din România au transmis mesaje emoţionante şi au povestit cele mai frumoase amintiri pe care le au cu aceasta. 

Rona Hartner a lăsat în urmă o fiică în vârstă de 15 ani, dar și o soră îndurerată. Rinda Hartner a fost cea care i-a ținut pe urmăritori la curent cu ultimele zile din viaţa artistei.

În seara de 22 noiembrie, Rinda a postat un mesaj, pe contul de Facebok al Ronei, spunând că aceasta se pregătește să își dea ultima suflare și le-a cerut fanilor ei să se roage pentru ea. A doua zi, a anunțat vestea tragică. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

Sora Ronei Hartner, mesaj emoţionant după moartea artistei

Întreaga familie simte o durere nemărginită, după ce Rona Hartner a plecat în Lumea Celor Drepți. Rinda, sora ei, a transmis un mesaj emoționant și sfâșietor pe internet, după ce artista a murit.

„Steagul nostru în trei culori s-a întunecat azi dimineață și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii. Gadjo Dilo, acela né d’une cigogne, micul Blond de Casbah și toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău.

Vocea ta puternică și unică ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o să le putem asculta în buclă. Ai avut dreptate să trăiești din plin Ronel. Limbile ceasului fiecăruia bat în timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat.

Surioara mea mică cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui. O să-i lipsești fetiței tale foarte tare, o să le lipsești la toți. Stelele în cer sunt fericite că te au pe tine printre ele acum. O stea în plus va lumina în seara asta. Drum bun și luminat Ronel!”, este mesajul plin de durere al Rindei, sora Ronei.

Rona Hartner se casatoreste cu DJ HMJ in 2019
Rona Hartner

Vedetele îşi iau rămas bun de la Rona Hartner

Rona Hartner a fost apreciată nu numai pentru că era o actriță și o cântăreață desăvârșită, dar și pentru caracterul său. Știa să se facă plăcută şi pe oriunde mergea aducea bună dispoziţie. Din acest motiv, mulți au rămas cu un gol în suflet după ce au aflat că s-a stins din viață.

De pildă, Irina Margareta Nistor i-a fost apropiată, iar după moartea acesteia a făcut declarații emoționante, explicând care este cea mai imortantă lecție pe care a învățat-o de la regretata artistă.

„Cel mai mult de la ea, am învățat că trebuie să fii pasionat până la capăt, pentru că nu a abandonat, chiar dacă soarta i-a fost potrivnică. Începuse atât de bine, apoi au fost puține roluri, în cinema vorbesc.

Am văzut pasiunea ei în continuare, bucuria cu care venea la Cannes și vedea filmele. Avea un entuziasm așa, niciodată nu am auzit-o să spună vreo răutate. Asta am învățat de la Rona Hartner”, a declarat Irina Margareta Nistor pentru wowbiz.ro. 

Pe pagina sa de Facebook, Dan Negru a postat un mesaj și o fotografie pentru Rona Hartner: „Rona, să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări: lasă-i pe toți să plângă că ai plecat. Hai să zâmbim că ai trăit!”

Ozana Barabancea a declarat pentru spynews.ro: „Dumnezeu să o odihnească! Este foarte trist, pentru că este mamă. Este o artistă extraordinară, adică era, Doamne fereşte! Nici nu îmi vine să cred că vorbesc la timpul trecut despre ea. M-a afectat, de aseară ştiam că este foarte grav. Am înţeles că era în spital şi era tratată cu medicamente paleative. Nu mă gândesc decât la fiica ei, o vârstă extraordinar de fragedă, 14 ani este vârsta la care mi-am pierdut şi eu mama. Of! Chiar acum sunt în Piaţa Rosetti, de fapt, în Piaţa Romană, în locul în care eu am aflat că mama mea a murit, când aveam 14 ani. Ăsta a fost şocul vieţii mele! Aş înţelege pe oricine”.

Johnny Romano, tânărul artist cu care Rona Hartner a făcut echipă la emisiunea „Te cunosc de undeva!”, a fost șocat de moartea colegei sale. Artistul şi-a găsit cu greu cuvintele atunci când a vorbit despre ea.

„Îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu mă așteptam, nu eram la curent cu condiția doamnei Rona Hartner. Eu împreună cu familia mea ne rugăm pentru fiica ei, să fie bine, să poată să treacă prin această perioadă cu ușurință, și familia ei la fel. Cu ușurință e foarte mult spus. Pe cât posibil această durere să nu îi lovească prea rău. Știu că are fetița, care este mică și ne rugăm pentru ea din toată inima”, a declarat cântărețul pentru sursa citată anterior.

Rona Hartner va fi înmormântată în rochie de mireasă

Surse apropiate familiei vedetei au mărturisit pentru CIAO.RO faptul că actrița și cântareața a fost îmbrăcată într-o rochie albă, simplă, de mireasă și așa va fi înmormântată. Sicriul cu corpul neînsuflețit al Ronei a ajuns în țară închis și așa va rămâne pentru că acestea au fost condițiile repatrierii și așa se procedează. Familia artistei a achitat repatrierea și se pare că aceasta a costat nici mai mult nici mai puțin de 5500 de euro. (MAI MULTE DETALII AICI)

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (125 votes)