trei-antreprenori-care-nu-au-primit-investitie-la-imperiul-leilor-ofera-detalii-din-culisele-participarii-in-show:-leii-sunt-antreprenori-foarte-experimentati-care-imediat-pot-mirosi-daca-vii-cu-intentii-bune-si-corecte-sau-daca-esti-mascarici

Show-ul Imperiul Leilor de la PRO TV se apropie de finalul unui nou sezon. Până săptămâna viitoare, de la 21:30, când este programată ultima ediție, în această seară, cei de acasă au descoperit o nouă serie de afaceri cu potențial. Nu toți antreprenorii au obținut finanțare, iar trei dintre aceștia ne-au oferit o serie de detalii interesante despre participare, experiența în sine și ce vor face cu lecțiile învățate în show.

1.La ce te gândeai când așteptai să intri în fața Leilor?

Laura Piscuc (Regivero) – Am experimentat o combinație de emoții intense. Gândurile mele erau concentrate pe strategia mea de prezentare, cum să prezint brand-ul dermatocosmetic Regivero într-un mod captivant și convingător. Eram nerăbdătoare să împărtășesc cu Leii povestea și viziunea din spatele acestui brand profesional românesc, care a avut un impact pozitiv în viața multor oameni.

Totodată, așteptam să mă pot conecta cu investitorii și să pot să le stârnesc curiozitatea de a pune cât mai multe întrebări de clarificare.

Eram conștientă că va fi o oportunitate importantă de a primi feedback de la antreprenorii experimentați din juriu și de a învăța din experiența lor.

De asemenea, mă gândeam la echipa mea din spatele brandului Regivero, care a muncit din greu pentru a ajunge în acest punct. Le datoram o prezentare reușită și voiam să fac tot posibilul să-i reprezint în cel mai bun mod cu putință.

Nicoleta Marin (Cob Village) – Mă gândeam dacă voi reuși să le stârnesc interesul cu cobul, astfel încât să îi fac să investească într-un astfel de concept, care este într-un trend ascendent în lume, dar și la noi, în România.

Răzvan Crișan (Localnicii) – Deși mă consideram destul de pregătit, pe măsură ce s-a apropiat momentul, am început să mă simt ca la BAC – oare am reținut tot, oare știu tot, oare o să fie simpatici evaluatorii.

E greu să nu ai emoții, mai ales că urmează să ai în față 5 tipologii de antreprenori foarte diferiți și foarte bine pregătiți. Momentul ăla cu deschiderea ușiilor foarte intens, a fost ca la bungee jumping ????

2.Cât te-ai pregătit pentru prezentarea de astăzi? Ce emoții te încercau până să începi?

Laura Piscuc (Regivero) – M-am pregătit intens pentru prezentarea la IMPERIUL LEILOR, dedicând săptămâni întregi pregătirilor. Ne-am pregătit dinainte de preselecții pentru momentul acesta final. Emoțiile au fost constructive, mi-am dorit mult să transmitem informațiile cât mai clare prin prezentarea avută  și să păstrăm un fir roșu al prezentării.

Am revizuit și îmbunătățit prezentarea de mai multe ori pentru a mă asigura că pot prezenta brand-ul Regivero într-un mod convingător și memorabil. Am analizat atent punctele cheie pe care trebuia să le evidențiez și să le susțin cu date concrete.

Am avut acel sentiment de mare încredere în produsele de calitate pe care le prezentam și asta datorită feedback-urilor clienților mulțumiți de rezultatele obținute.

Nicoleta Marin (Cob Village) – Sincer, nu am pregătit decât materialele folosite în construcția caselor, deoarece “restul” erau la mine în minte pentru că m-am implicat efectiv în fiecare lucru pe care l-am făcut. Emoțiile erau la locul lor pentru că eu deja am construit ce mi-am dorit și am și făcut totul să funcționeze bine, feedback-ul avându-l de la turiști, iar acest fapt îți oferă satisfacția unei reușite care te mobilizează să mergi mai departe fără emoții.

Răzvan Crișan (Localnicii) – Proiectul nostru, Cutia cu Localnicii, exista de ceva timp, dar direcția pe care vrem să i-o dăm e o idee nouă ce a început să se materializeze atunci când am intrat în contact cu echipa Imperiul Leilor. Înainte să intru în emisiune, eram destul de curios de întrebările pe care mi le vor pune, speram să transmit ideea cât mai clar și speram să mă întrebe Leii niște lucruri care să fie perspective interesante și pe care nu le văzusem.

3.Cu ce sfaturi pleci mai departe pentru îmbunătățirea afacerii tale?

Laura Piscuc (Regivero) – Experiența la IMPERIUL LEILOR mi-a oferit o perspectivă valoroasă asupra afacerii mele. Sfaturile primite de la membrii juriului au fost prețioase și m-au încurajat să continui să dezvolt și să îmbunătățesc brandul Regivero. Să continui să investesc în cercetare și dezvoltare pentru a inova și a menține produsele Regivero competitive pe piață

Nicoleta Marin (Cob Village) – Pentru îmbunătățirea afacerii mele, am realizat că trebuie să gândesc și în cifre, nu doar în pasiune și satisfacții sufletești!

Răzvan Crișan (Localnicii) – Cumva eram conștient că ideea de dezvoltarea a proiectului Localnicii încă nu e dospită și m-am bucurat mult că toți Leii mi-au dat feedback-uri foarte bune și utile pe care le voi folosi să dezvolt proiectul. Recunosc că nu mă așteptam la o discuție atât de fructuoasă și deși poate nu am fost de acord cu toate unghiurile pe care le-au abordat, în antreprenoriat trebuie să fii pregătit să te adaptezi la orice provocare, deci ca exercițiu, clar l-aș repeta.

4.Ce ți-ai dori să rețină cei de acasă despre afacerea ta? Dar despre tine, ca antreprenor?

Laura Piscuc (Regivero) – Îmi doresc ca cei de acasă să rețină că brandul dermatocosmetic Regivero este dedicat să ofere soluții profesionale, inovatoare și de calitate pentru nevoile scalpului și ale părului. Produsele noastre sunt create cu pasiune și cu un accent puternic pe cercetare și dezvoltare pentru a oferi rezultate eficiente și sigure.

În ceea ce mă privește ca antreprenor, aș dori să fie remarcate determinarea și dedicarea mea pentru a transforma o viziune în realitate. Sunt pasionată de ceea ce fac și sunt încrezătoare în potențialul afacerii mele de a face o diferență pozitivă în viețile oamenilor.

Nicoleta Marin (Cob Village) – Mi-aș dori ca cei de acasă să rețină că înainte de a deveni o afacere, acest proiect a fost o provocare personală în care am pus foarte mult suflet, pe lângă bani mulți și prin care am vrut să demonstrez că poți exploata resursele de toate felurile ale unei zone punându-le în valoare printr-un alfel de concept, în cazul meu, eco-friendly.

Răzvan Crișan (Localnicii) – Aș vrea să rețină că Localnicii este o platformă de identificare, accelerare și distribuție pentru noua generație de antreprenori locali din zona de bunuri alimentare și de larg consum.

Despre mine ca antreprenor mi-ar plăcea să rețină că sunt foarte preocupat de a crea ecosisteme de valoare. Sunt genul de antreprenor care mereu s-a descurcat bine să conecteze oameni talentați cu potențiali lor clienți. Și fac asta pentru că am înțeles de foarte devreme că nu poți să faci mai nimic singur, fără să ai în jurul tău oameni pe care să te poți baza.

5.Cum ai descrie experiența participării în show?

Laura Piscuc (Regivero) – Experiența participării în show a fost cu adevărat una captivantă și memorabilă.A fost o oportunitate incredibilă să prezint povestea și afacerea Regivero în fața unor oameni cu experiență vastă în lumea afacerilor. Emoțiile și suspansul din culise, momentele de discuție cu juriul și feedback-ul lor au adăugat o dimensiune specială acestei experiențe.

Pe lângă asta, a fost o experiență personală de viață foarte frumoasă. Am devenit mai puternici și mai determinați să ducem povestea mai departe. Experiența de la emisiunea Imperiul Leilor  a fost doar o parte a călătoriei noastre de care ne-am bucurat la intensitate maximă!

A fost, de asemenea, o lecție importantă în ceea ce privește pregătirea și abordarea unui astfel de eveniment. Această experiență m-a inspirat să mă dezvolt în continuare ca antreprenor și să îmi dezvolt abilitățile de prezentare și negocieri.

Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de care am avut parte prin cadrul acestei experiențe de neuitat!

Nicoleta Marin (Cob Village) – A fost o experiență inedită participarea în show, care cred că a decurs natural, evident alta decât cele de până acum. Până intri în conversație cu Leii, te gândești cumva că ești prada lor și te simți cumva mai mic, însă în momentul în care începi să conversezi cu ei, realizezi că nu este așa! Realizezi că și ei sunt tot oameni, pasionați și implicați în afacerile lor. Așadar a fost o provocare acceptată, care m-a mobilizat să gândesc pragmatic!

Răzvan Crișan (Localnicii) – TV-ul pare foarte simplu când te uiți de acasă. Când ești acolo, însă simți presiunea inevitabil și încerci să ții minte toate detaliile, să nu cumva să zici vreo prostie. Apoi când intri, îți dai seama că Leii sunt antreprenori foarte experimentați care imediat pot mirosi dacă vii cu intenții bune și corecte sau dacă ești măscărici. Eu m-am bucurat tare mult că în emisiune la punctul culminant, filmarea, am avut una dintre cele mai faine discuții de feedback pe care am avut-o vreodată și simt că am plecat de acolo ca un antreprenor mai împlinit!

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (118 votes)