trucul-care-iti-va-salva-mobila-din-ghearele-pisicii!-ai-nevoie-de-un-singur-ingredient

Trucul care îți va salva mobila din ghearele pisicii! Dacă ai acasă o pisică drăgălașă care îţi distruge mobila, acest articol este pentru tine. În rândurile de mai jos vei afla cum o poţi face să renunţe la acest obicei. Este vorba despre un amestec cu doar două ingrediente care o vor face să stea departe de mobilier.

Pisicile au un obicei care nu îi face deloc fericiţi pe proprietarii lor. Le place foarte mult să zgârie, dar uneori, gheruţele lor pot strica şi lucruri de valoare.

Trucul care îți va salva mobila din ghearele pisicii!

Specialiştii recomandă să stropeşti mobilierul din casă cu oţet alb. Acest ingredient, pe care cu siguranță îl ai deja în bucătărie, are un miros puternic care le ţine la distanţă pe feline. Pune câteva linguri de oţet într-un pulverizator, amestecă-l cu apă şi stropeşte obiectele. Astfel pisica ta nu se va mai apropia niciodată de obiectele la care ții.

Atentie! Daca nu ai pisica, ia-ti una acum

Cum îți mai poți împiedica pisica să-ți zgârie mobila

Un alt truc pe care îl poţi folosi este cel cu folia de aluminiu. Pisicile iubesc să se joace cu mingiuțele făcute din folie de aluminiu, dar urăsc să-și pună labele pe ele. Textura foliei de aluminiu și zgomotul pe care îl face aceasta atunci când este atinsă o deranjează foarte tare pe felina ta.

Mai există o soluţie naturală care poate ţine pisicile la distanţă şi care nu are niciun fel de risc pentru sănătatea sa. Felinelor nu le place deloc mirosul de piper, dar acest ingredient are avantajul că nu este toxic pentru ea. Pulverizează puțină apă în care ai diluat circa patru lingurițe de piper pe mobilier.

Uleiul esențial de portocală difuzează un miros foarte dulce și plăcut în casă, dar pisicilor nu le place. Diluează-l în puțină apă și pulverizează-l pe suprafețele, iar pisica ta nu se va mai apropia de ele.

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (87 votes)