trucul-care-te-ajuta-sa-desfunzi-usor-chiuveta.-urmeaza-acesti-pasi-simpli-si-vei-fi-uimit-de-rezultate

O chiuvetă înfundată este o veste pe care nimeni nu o aşteaptă cu bucurie şi cu siguranţă te-ai confruntat măcar o dată cu această problemă! Îţi prezentăm un truc care te poate ajuta să scapi din situaţie fără prea multe bătăi de cap.

Chiuveta se poate înfunda din mai multe motive. Depuneri de grăsime, resturi de alimente şi murdăria care se adună în timp. Dacă nu este curăţată frecvent, îţi poate crea probleme serioase.

Trucul care te ajută să desfunzi ușor chiuveta
Trucul care te ajută să desfunzi ușor chiuveta

Trucul care te ajută să desfunzi ușor chiuveta

Oricare ar fi cauza, trebuie să ştii cum poţi să scapi de această problemă, fără să mai apelezi la ajutorul instalatorilor care uneori îţi pot lua din buzunar mulţi bani.

Pentru ca trucul să funcționeze veți avea nevoie de jumătate de sticlă de detergent de vase, care se regăsește în bucătăriile tuturor gospodinelor. Iată ce trebuie să faci.

În primul rând, trebuie să scoatem sita de la chiuvetă. Apoi, utilizați un detergent obișnuit pentru vase. Toarnă o cantitate generoasă de acesta în scurgere, cel puțin jumătate de sticlă. Detergentul pentru vase are un efect degresant și poate asigura dizolvarea tuturor depunerilor din țeava de scurgere, care s-au acumulat pe pereții acesteia cu timpul. Lăsa-l să acționeze timp de cel puțin 10 minute.

Apoi, acoperă complet gaura de scurgere cu sita acesteia și umple chiuveta cu apă fierbinte. Ulterior, lasă apa să curgă pentru ca detergentul de vase să poată actiona şi curăţa ţevile.

După ce ai făcut acest pas, clăteşte din nou scurgerea cu apă fierbinte. Lasă apa să curgă pentru încă 2, 3 minute. Şi asta e tot! Problemă rezolvată!

Ce se întâmplă dacă pui o lingură de sare în frigider

Pe rafturile magazinelor se găsesc foarte multe produse pentru curăţarea şi îndepărtarea mirosurilor din frigider. De cele mai multe ori, acestea sunt destul de scumpe şi conţin substanţe chimice dăunătoare organismului. Din acest motiv, noi venim în ajutorul tău cu un truc banal care te poate scăpa de această problemă.

Dacă pui o linguriță de sare în frigider, vei scăpa de mirosurile neplăcute. Mai mult decât atât, sarea reduce şi umezeala. Tot ce ai de făcut este să pui o linguriţă de sare printre rafturile frigiderului şi problema dispare.

Sarea poate fi ţinută la rece luni întregi, însă specialiştii recomandă să o schimbi o dată la două sau trei săptămâni pentru un efect mai bun. CITEŞTE ARTICOLUL INTEGRAL AICI.

Sursă foto: pixabay

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.3/5 - (86 votes)