una-dintre-cele-mai-frumoase-romance,-mama-pentru-a-doua-oara!-cum-a-confirmat-sarcina

Una dintre cele mai frumoase românce, mamă pentru a doua oară! Catrinel Menghia va deveni mamă pentru a doua oară. Modelul mai are o fetiță, Caroline Léon, născută în 2019.

Catrinel Menghia a anunțat într-un mod inedit, pe contul său de Instagram, că urmează să mai aibă un copil. Modelul a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare pe coperta revistei Donna Moderna, confirmând sarcina.

Una dintre cele mai frumoase românce, mamă pentru a doua oară!

Pe coperta revistei, Catrinel Menghia este arătată purtând un pulover gri care se termină fix deasupra burticii, indicând faptul că sarcina este deja destul de avansată.

„Miile mele vieți + una. Îi mulțumesc revistei pentru că a sintetizat o întreagă existență în acest titlu”, a scris Catrinel Menghia pe Instagram.

Catrinel Menghia va deveni mamă pentru a doua oară. Modelul mai are o fetiță, Caroline Léon

Reacțiile celor care o urmăresc pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară. Imaginea a adunat mii de aprecieri și comentarii cu urări.

„Ce frumos, felicitări!”„Ce bucurie, felicitări întregii familii!”„Mă bucur pentru tine, să fiți binecuvântați!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea vedetei. Citește mai multe aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (65 votes)