vasilica-ceterasu,-acuzat-ca-a-abuzat-o-femeie.-incidentul-s-ar-fi-petrecut-in-masina-artistului-+-finul-lui-nea-marin,-primele-declaratii

Vasilică Ceterașu, finul lui Nea Mărin, este acuzat de agresiune fizică şi sexuală. Concret, o femeie în vârstă de 42 de ani a povestit că artistul ar fi abuzat-o în urmă cu doar câteva zile. Presupusa victimă a depus deja o plângere la poliţie şi aşteaptă ca oamenii legii să îşi facă datoria. De cealaltă parte, cântăreţul neagă şi spune că totul este doar o înscenare.

Un adevărat scandal a izbucnit în spaţiul public, după ce Vasilică Ceteraşu a fost acuzat de agresiune fizică şi sexuală. În noaptea de vineri spre sâmbătă o femeie ar fi fost victima cântăreţului. Întreaga scenă s-ar fi petrecut în maşina artistului. Femeia a dezvăluit că acesta urma să o conducă acasă, iar pe drum ar fi trăit un adevărat coşmar.

Vasilică Ceteraşu, acuzat de agresiune fizică şi sexuală

Cei doi au fost prezenţi într-un club din Baia Mare, acolo unde a avut loc premiera unui film românesc. La finalul evenimentului, Vasilică Ceteraşu s-ar fi oferit să o ducă acasă, iar femeia ar fi acceptat fără să se gândească o clipă la ce ar putea să urmeze. La doar câteva ore de la incident, acesta a depus o plângere împotriva artistului, lucru confirmat și de către IPJ Maramureș. Mai mult, se pare că victima a avut nevoie chiar și de îngrijiri medicale, ajungând la spitalul Județean de Urgență Baia Mare, după ce a fost hărțuită fizic.

Ce spune artistul despre incident

După ce informaţiile au apărut în spaţiul public, Vasilică Ceteraşu a fost contactat şi întrebat despre acuzaţii. Cântăreţul a negat totul şi a explicat că incidentul despre care femeia vorbeşte nu a avut loc.

Mai mult decât atât, finul lui Nea Mărin a dezvăluit că este şantajat, mai exact femeia i-ar fi cerut suma de 10.000 de euro.

„Nu. Nu. E prima oară când aud așa ceva. Doamne ferește! Habar nu am. Dacă o să fiu citat sigur o să merg. Nu am avut niciun incident. Sunt camere acolo. Doamne ferește… Am soție, copii”, a declarat Vasilică Ceterașu, potrivit vasiledale.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (135 votes)