vladuta-lupau,-dosar-penal-dupa-ce-ar-fi-primit-ilegal-8000-de-lei.-artista-a-fost-chemata-la-tribunal

Vlăduța Lupău a fost acuzată că ar fi primit 8.000 de lei de la stat în timpul pandemiei. Din acest motiv, artista ar fi fost chemată în faţa autorităţilor. Vedeta trebuie să dea explicaţii pe 1 noiembrie la Tribunalul Sălaj. Unde este înregistrat un dosar de confirmare a renunțării la urmărirea penală.

Văduţa Lupău s-ar fi trezit cu dosar penal, din cauza indemnizației pe care ar fi încasat-o în timpul pandemiei de la Agenția pentru Plăți și Inspecție Socială a județului Sălaj. În urma unor ivestigaţii, oamenii legii au descoperit că celebra cântăreaţă ar fi primit ilegal suma de 8.000 de lei, din partea instituției. Astfel că pe numele său ar fi fost dechis dosar penal. Ulterior, procurorii ar fi decis însă renunțarea la urmărirea penală, întrucât Vlăduța Lupău ar fi dat înapoi întreaga sumă.

Vladuta Lupau
Vlăduţa Lupău are proble cu legea

Vlăduţa Lupău, probleme cu legea

Cu toate acestea, vedeta trebuie să ajungă în fața magistraților pe 1 noiembrie.

„Întrucât pedeapsa pentru infracțiunea săvârșivă nu depășea șapte ani, iar persoana în cauză a acoperit, din proprie inițiativă, prejudiciul care depășea cu puțin suma de 8.000 de lei, procurorii din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj au dispus renunțarea la urmărirea penală. (…) Cu privire la fapte similare au fost înregistrate aproape 20 de dosare. Unii artiști, care au prejudiciat bugetul de statul cu sume mult mai mari, au fost trimiși în judecată și unii chiar au fost condamnați’, au declarat, în exclusivitate pentru spynews.ro, surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Ce nu știai despre Vlăduța Lupău

Discretă cu viața personală, nu mulți știu care este numele complet al frumoasei artiste. Cântăreața se numește în buletin Lupău Vlăduța Maria, fiind extrem de mândră de numele sfânt pe care îl poartă.

Așa cum puțini probabil știați care este numele adevărat al frumoasei artistei, cred că la fel de puțini cunosc faptul că Vlăduța Lupău are un tatuaj sub glezna piciorului drept pe care l-a făcut în urmă cu 2-3 ani. Mesajul care este înscripționat pe pielea vedetei este „Totul trece”.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (131 votes)