zodia-care-ar-putea-avea-mari-probleme-la-job.-cristina-demetrescu,-previziuni-complete:-apare-o-schimbare-majora-in-viata-ei

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru ultima parte din luna noiembrie. Astrologul spune că o zodie ar putea pleca într-o călătorie care i-ar putea aduce probleme. În schimb, alţi nativi îşi găsesc energia pentru a face lucruri pe care nu le-au mai realizat de multă vreme. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Astrologul Cristina Demetrescu vine cu veşti bune pentru nativii zodiei Săgetător. Aceştia au multă energie în zilele următoare şi sunt mai comunicativi cu cei din jur.

Preziviuni zodia Săgetător

Cristina Demetrescu îi avertizează pe Scorpioni şi le transmite că ar fi bine să aibă grijă de energia lor. Pot apărea în viaţa lor şi unele conflicte, astfel este bine să ştie şi când să fie temperaţi.

„Săgetătorii sunt energizați de soare, soarele care va intra în zodia Săgetătorului. Asta înseamnă energie mai bună. Mercur îi face foarte vorbăreți, Marte le de așa o scânteie puțin mai dinamică, ceea ce înseamnă că e posibil să trebuiască să-și tempereze un pic energia în anumite cercuri, pentru că energia Săgetătorului e un pic supraturată în perioada următoare și e posibil să intre în conflict, să nu fie foarte bine primită această energie, spune Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu, recomandare importantă pentru nativii zodiei Vărsător

Pentru nativii din zodia Vărsător, astrologul anunță o călătorie surpriză în perioada următoare, însă care poate aduce și probleme. Cei născuți sub acest semn zodiacal au șansa inclusiv să călătorească în alte țări.

Chiar dacă Vărsătorilor le place să fie liberi, ar trebui să pună în balanţă mai multe aspecte. În caz contrar pot apărea unele probleme la locul de muncă.

„Vărsătorii primesc invitații de la prieteni, pot călători dincolo de granițele țării, e adevărat că pentru asta renunță la niște responsabilități și asta s-ar putea să deranjeze și la locul de muncă, să deranjeze și familia. Cumva vor să-și asume anumite libertăți și să plece”, mai spune astrologul, potrivit news18.ro.

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (125 votes)