zodia-care-ar-putea-avea-probleme-in-relatie.-astrologul-daniela-simulescu-ii-avertizeaza-pe-nativi:-nu-va-grabiti

Astrologul Daniela Simulescu îi avertizează pe nativii acestei zodii. Pot avea probleme în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Pe alte planuri, situaţia este mult mai roz. Află previziunile mai jos în articol.

Daniela Simulescu îi sfătuieşte pe cei născuţi în zodia Taurului să fie foarte atenţi la relaţiile de cuplu. Mai mult, nativii care nu au o relaţie în prezen ar fi bine să mai aştepte. Venus, planeta guvernatoare va face opoziţie cu Neptun, iar perioada următoare nu este benefică pentru a începe o nouă poveste de dragoste.

Cei dragi au nevoie de sprijinul vostru

„Venus face două aspecte importante, trigonul cu Uranus și opoziția cu Neptun. Să nu uităm că Venus este în casa a V-a, o casă care vă priește în tot ce înseamnă poftă de viață, chef, creativitate, dorința de a crea, de a genera, a de a da viață. După care, Venus face opoziția cu Neptun. Cei care aveți copii trebuie să petreceți mai mult timp cu ei, să fiți atenți la ceea ce se întâmplă în viețile lor, indiferent de vârsta pe care o au, fie că sunt mici, că sunt mai mari sau că sunt adulți. Ar fi bine să fiți acolo alături de ei, dar alături cu ce vă roagă ei, nu să le forțați mâna cu absolut nimic.

Taurii sunt sfănuiţi să nu înceapă noi relaţii amoroase

Gândiți-vă că avem opoziția Soare-Jupiter pe axa 1-7, pe tot ce înseamnă zonă de relații. Cei care sunteți singuri să știți că aveți o perioadă bunicică să cunoașteți persoane, dar nu vă grăbiți atâta timp cât Venus, guvernatoarea voastră, face opoziție cu Neptun. 

Este o săptămână bună pentru a întâlni oameni pe care altădată nu i-ați fi avut în vedere. Altădată aveați niște standarde foarte ridicate, ceea ce este normal, este sănătos, doar că unele dintre standarde ascundeau o frică sau o necunoaștere.

Zilele ce urmează aveți această oportunitate să întâlniți unii oameni care altădată nu ar fi existat din cauza acelor standarde.

Cei care sunteți într-o relație s-ar putea ca unul dintre parteneri să aibă mai mult exces de zel și de aici să pornească discuții și senzația că vorbiți, dar nu se rezolvă nimic. Opoziția dintre Mercur și Uranus aduce, de cele mai multe ori, idei din acestea. Dacă altădată partenerul era liniștit la micul dejun, dintr-odată vine și spune ceva ce nu vă convine”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News.

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (96 votes)