zodia-care-isi-poate-face-dusmani-in-perioada-urmatoare.-cristina-demetrescu-avertizeaza:-exista-riscul-sa-apeleze-chiar-la-autoritati

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru finalul lunii noiembrie. Astrologul i-a avertizat pe nativi şi a transmis că unele persoane vor avea parte de neplăceri. Află previziunile compltele în rândurile de mai jos. 

Astrologul Cristina Demetrescu spune că nativii zodiei Capricorn sunt cei care îşi pot face duşmani în această perioadă. Și nu este vorba doar despre niște replici acide.

Previziuni zodia Capricorn

Cei născuţi sub acest semn zodiacal pot ajunge chiar să ceară ajutorul autorităţilor pentru a rezolva problemele. Chiar dacă lucrurile se vor rezolva în final, pentru ei urmează o perioadă complicată.

„Capricornii își pot face dușmani în această perioadă. Culmea este că există riscul să apeleze chiar la autorități. Este doar o flamă ce se întâmplă acolo, este o chestiune trecătoare, dar care le creează un pic disconfort. Problemele se rezolvă însă, Capricornul s-ar putea să fie iritat în perioada următoare”, spune Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu anunță cheltuieli masive în viața acestei zodii

În ceea ce îi priveşte pe nativii zodiei Peşti, nici aceştia nu se poate spune că o duc mai bine. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor cheltui mulţi bani în următoarele zile.

Nativii vor face tot posibilul să iasă în față și să demonstreze că ei sunt cei mai buni. Drept urmare, cei din jur ar putea vedea o schimbare în comportamentul lor, dar nu în sensul bun.

„Peștii cheltuie mult. Au câteva plăceri nevinovate, posibil unele accesorii vestimentare care sunt foarte scumpe, dar sunt justificate pentru că au anumite evenimente la care trebuie să participe și, nu în ultimul rând, sunt în competiție cu cineva și chestia asta trebuie să le hrănească ego-ul”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu, potrivit news18.ro.

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (147 votes)