zodia-care-isi-poate-schimba-destinul.-mariana-cojocaru,-previziuni-complete:-apare-o-persoana-sau-o-energie-noua

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. În zilele care urmează, o zodie își poate schimba destinul. Alţi nativi în schimb pot traversa o perioadă mai stresantă. Află în rândurile de mai jos previziunile complete.

Astrologul Mariana Cojocaru spune că în prima parte din luna decembrie, anumite zodii trec prin situații nu tocmai dorite.

Previziuni zodia Săgetător

Pentru nativii zodiei Săgetător, astrologul vine cu veşti foarte bune. Mariana Cojocaru spune că cei născuţi sub acest semn zodiacal  primesc o energie benefică de la Soare. Foarte important de reţinut este faptul că nativii trebuie să o folosească cu atenţie pentru a-şi atinge scopul. În caz contrar, efectele ar putea să nu îi bucure.

„Un stelium excepțional, de zile mari, în constelația voastră care încearcă să susțină din start pe cei născuți în primul decan al zodiei. Ceilalți se încălzesc pe marginea terenului pentru ce va să vie de la destin în săptămânile care vor urma. Aveți de la Soare un plus de energie benefică”, spune Mariana Cojocaru.

Previziuni zodia Scorpion

Pentru nativii din zodia Scorpion pe de altă parte, se anunță discuții și situații ceva mai stresante. Cei născuți sub acest semn zodiacal trăiesc o perioadă mai complicată, atât partea profesională, cât și cea personală.

Este posibil ca cei din jur să aibă mai multe pretenţii de la nativi, iar acest lucru i-ar putea bulversa. Mai mult, astrologul le recomandă să fie mult mai atenţi la discuţiile din jur, în special la bârfe.

„Cuvântul cheie al viitoarei săptămâni este discuții sau discuții. Fie vor fi la locul de muncă, carieră, cu autoritățile sau cu anumite persoane care au nevoie de dvs. Fie în familie, la cei care vor să pună țara la cale. Alți nativi vor avea discuții de alt nivel, în sensul de bârfe. Atenție la control!”, mai spune astrologul, potrivit news18.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (82 votes)