zodia-care-isi-poate-schimba-viata-in-urmatoarele-doua-saptamani.-cristina-demetrescu,-previziuni-complete:-iese-adevarul-la-suprafata

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultima parte din luna noiembrie. Se pare că în următoarea perioadă se vor întâmpla lucruri bune pentru unele zodii. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Astrologul Cristina Demetrescu spune că în următoarele două săptămâni, mai multe zodii au parte de reușite.

Schimbări majore pentru unele zodii

Conform previziunilor făcute de celebrul astrolog, apar noi posibilități și de asemenea, pot avea loc împăcări. Unii nativi pe de altă parte devin mai intuitivi, dar și mai creativi.

„Partea bună a perioadei este că în aceste două săptămâni vom avea un aspect benefic între Venus și Mercur. E un aspect bun care dă naștere unor posibilități de negociere, de armistiții, de împăcări, de semnarea unor contracte care să bune pentru viitor și fructuase pentru viitor.

În perioada asta numai cine nu vrea să afle adevărul nu-l află. Soarele și Marte în zodia Scorpionului primesc influxuri puternice de la planeta Neptun și asta activează intuiția, perspicacitatea, creativitatea, oamenii care vor să se ducă așa pe fluxul creativ și intuitiv vor ajunge, evident, la capăt.

Iar Soarele și Marte, pentru că trecem și în zodia Săgetătorului, aprind o scânteie care aprinde o lumină în anumite tenebre care au adăpostit până în momentul de față secrete obscure. Acum se află adevărul, iese adevărul la suprafață”, spune Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu: Universul ne ia prin surprindere”

Cristina Demetrescu nu vine cu veşti bune pentru toate zodiile. Astrologul spune că unii nativi ar putea ajunge în situații negative.

Luna Nouă în Scorpion este cea care aduce schimbări. Totuși, fiecare nativ poate să decidă dacă trebuie sau nu să o ia pe un alt drum.

„Sunt foarte multe situații, însă ideea de imprevizibil impactează negativ, mai degrabă pe cei refractari la schimbare. Luna Nouă în Scorpion aduce schimbări și dacă simțim undeva în interiorul nostru că trebuie să facem aceste schimbări, atunci să le facem să nu ne mai fie frică de ele, că de-aia universul ne ia prin surprindere”, adaugă Cristina Demetrescu.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (96 votes)