zodia-care-nu-trebuie-sa-calatoreasca!-mariana-cojocaru-ii-avertizeaza-pe-nativi:-atentie-mare-la-orice-deplasare!

Mariana Cojocaru a făcut previziuni complete pentru începutul weekend-ului. Se pare că o zodie s-ar putea confrunta cu probleme serioase, ba chiar ar putea trece printr-un accident. Astrologul îi avertizează pe nativi şi de asemenea îi sfătuieşte să aibă mare grijă la călătorii.

Astrologul Mariana Cojocaru spune că, Peștii sunt cei care trebuie să fie vigilenţi în următoarele zile. Veştile pentru ei nu sunt bune pe plan profesional. Dacă vor reușite și parteneriate importante, atunci trebuie să aibă mare grijă la exprimare. Pot primi sancţiuni aspre în funcție de atitudinea pe care o au.

„Saturn în mers direct în constelația voastră îi susține pe cei diplomați, vor avea succes. Atenție ce și cum vorbiți, ce parteneriate stabiliți pentru că e importantă diplomația. Rebelii zodiei pot fi sancționați în perioada următoare, atenție cum o manifestați, cum discutați, cum puneți punctul pe i”, spune Mariana Cojocaru.

Horoscop 2019 Pesti
Mariana Cojocaru avertisment pentru aceşti nativi

Avertisment pentru Peşti

Nici pe plan personal lucrurile nu stau mai roz. Conform previziunilor făcute de astrolog, cei născuți sub acest semn zodiacal nu ar trebui să călătorească în aceste zile. Mariana Cojocaru îi sfătuieşte pe nativi să se odihnească pentru a evita unele probleme.

„Atenție la drum, dacă trebuie să călătoriți, dacă aveți ceva stabili sau prestabilit pentru că va trebui să fiți odihniți, cu ochii în 4. E o săptămână în care vă puteți gândi la copii, la studii, la ce au ei de realizat, în așa fel încât să îi ajutați, să îi sfătuiți.

Vă puteți gândi la studii care pot ține de străinătate, unii se pot duce la anumite interviuri sau căuta soluții pentru ceva important, pentru parteneriate importante. Amprenta psiho-emoțională va fi interesantă, nativii pot primi mesaje în plan terestru sau în plan astral. E important să le descifreze și să le înțeleagă, pentru a avea parte de ajutor”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru, potrivit playtech.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.3/5 - (72 votes)