zodia-care-poate-avea-un-salt-major-in-cariera.-mariana-cojocaru,-previziuni-complete:-veti-fi-pusi-sa-alegeti

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru următoarele zile. Astrologul spune că o zodie trebuie să încerce să fie mai sinceră. Alți nativi pe de altă parte au o perioadă destul de plină pe mai multe planuri. Află previziunile complete mai jos în articol.

Mariana Cojocaru spune că în perioada următoare o zodie are parte de discuții intense în familie, în timp ce alți nativi ar fi bine să devină mai sinceri.

Previziuni zodia Fecioară

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, cei născuţi sub semnul Fecioarei ar putea avea parte de o perioadă intensă, plină de discuţii. Nativii acestei zodii sunt concentrați pe locul de muncă, dar au de rezolvat și unele situaţii acasă.

Deşi mulţi ar putea crede că nu pot găsi soluţii pentru toate probleme, astrologul îi sfătuieşte să fie calmi pentru că astrele sunt de partea lor.

„Cu Mercur încă în Săgetător, se văd ceva inițiative sau discuții în familie sau la locul de muncă, depinde ce și cum. Unii lucrează de acasă sau sunt casnici, prin urmare zona aceasta trebuie pusă în evidență exact așa. Pentru ceilalți, mișcările cu totul se vor muta în zona carierei, a locului de muncă. Veți fi puși să alegeți ori, ori sau să împăcați și capra, dar și varza. E greu, dar nu imposibil, spune Mariana Cojocaru.

Previziuni zodia Scorpion

Pentru nativii din zodia Scorpion, astrologul recomandă mai multă sinceritate. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar fi bine să conștientizeze anumite aspecte.

„Dați cărțile pe față și fiți cinstiți cu voi atunci când veți privi pe cineva în ochi sau vă veți privi în oglindă. Este săptămâna conștiinței sau, pentru unii, a conștientizării faptului că unii oameni vă sunt simpatici, iar cei care nu joacă așa cum le cântați vă sunt profund antipatici. Clar, nivele diferite de evoluție spirituală sau de a privi lucrurile”, adaugă astrologul, potrivit news18.ro.

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (134 votes)