zodia-care-poate-rata-sansa-vietii-ei!-astrologul-urania,-avertizeaza:-aceasta-oportunitate-nu-se-mai-intoarce

Astrele nu vin cu veşti bune în următoarea perioadă. Potrivit astrologului Urania, o zodie poate să rateze o șansă importantă cu care nu se va mai întâlni. Alţi nativi se vor confrunta cu probleme în plan sentimental. Iată previziunile complete.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru zilele următoare. Trei zodii vor fi puse la mare încercare pe plan profesional, amoros, dar și emoțional.

horoscop 2

Previziuni Rac

Potrivit astrologului Urania, nativii născuţi sub semnul Racului, vor avea mari probleme în dragoste. Nativii acestei zodii sunt mai sensibili, astfel că s-ar putea să fie tulburați din mai multe puncte de vedere.

„Tulburări afective în planul sentimentelor de dragoste, al emoțiilor personale, al sensibilității și al creativității artistice”, spune Urania.

Previziuni Leu

Pentru nativii din zodia Leu, se anunță de asemenea o perioadă destul de grea. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt îngrijorați și de asemenea nemulțumiți.

Părinții sau o rudă apropiată poate trece prin momente grele, iar Leii se simt responsabili pentru aceste situaţii.

„Operioadă de griji, de nemulțumiri și situații complicate în viața de familie provocate de evenimentele prin care trec părinții sau rudele în vârstă ale nativilor cu care aceștia se simt responsabili să fie solitari”, adaugă astrologul.

Previziuni Fecioară

Pentru Fecioare, Urania transmite un avertisment. Acești nativi riscă să rateze o șansă importantă. Poate fi vorba de un interviu la muncă, un examen, sau un pas important în cariera lor. Un pas greşit îi poate costa scump. Tocmai din acest motiv, astrologul le recomandă Fecioarelor să fie cât se poate de vigilente.

„Atenție la riscul de a pierde un examen sau de a rata șansa unei audiții (interviu, vizionare) importante pentru carieră din cauza unor vicii de procedură, a neatenției, a unei erori materiale”, mai spune astrologul Urania.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.3/5 - (96 votes)