zodia-care-primeste-o-lectie-importanta.-urania,-previziuni-complete:-unii-nativi-inca-sunt-afectati-de-luna-plina

Urania a făcut previziuni complete pentru această săptămână. Potrivit astrologului, influența Lunii Pline din weekend încă mai afectează anumite zodii. Află toate detaliile în rândurile de mai jos.

Astrologul Urania are veşti bune pentru unii nativi. Vor duce la bun sfârşit câteva lucruri solicitante. Poate fi vorba despre întâlniri, lecții ori, alte sarcini la locul de muncă. Dar nu trebuie să îşi facă griji pentru că lucrurile vor ieşi aşa cum se aşteaptă!

Previziuni zodia Rac

Conform horoscopului prezentat de Urania, cei născuţi sub zodia Rac vor avea nevoie de multă energie săptămâna aceasta. Nativii acestei zodii vor fi solicitați la locul de muncă.

Unii nativi pot primi răspunderi majore, sarcini suplimentare, sau noi misiuni. Se anunţă o săptămână destul de agitată pentru ei.

„Efort mai mare decât în alte perioade pe fondul unor activități solicitante (sarcini speciale, misiuni, răspunderi majore în plan socioprofesional)”, spune Urania.

Urania anunță zile interesante pentru această zodie

Nici nativii zodiei Leu nu vor avea parte de zile mai liniştite. În această săptămână vor avea parte de multe discuţii, vizite și întâlniri. Cei născuți sub acest semn zodiacal nu trebuie însă să își facă griji. Nu se anunță vreun eveniment notabil pentru ei în perioada aceasta.

„Discuții, vizite și întâlniri ocazionale cu persoane apropiate sau cu simpli cunoscuți fără ca aceste mici evenimente relaționale să aibă vreo importanță aparte”, adaugă astrologul.

În schimb, Fecioarele vor primi o lecţie importantă. Aceşti nativi vor avea de învăţat multe lucruri folositoare. Luna Plină din weekend are un efect benefic pentru ei. Se pare că fenomenul încă se resimte și aduce câteva situații interesante în viața Fecioarelor.

„Axa celor două case ale comunicării, a învățăturii și a deplasărilor se va afla sub influența Lunii Pline în Taur, din 28 octombrie”, mai spune astrologul Urania, potrivit news18.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (109 votes)