zodia-care-se-afla-sub-o-mare-presiune!-luna-neagra-vine-cu-o-cumpana-mare-pentru-ea.-mariana-cojocaru,-previziuni-complete

Mariana Cojocaru nu are veşti bune pentru unii nativi. Astrologul îi avertizează că următoare perioadă ar putea veni pentru ei cu multe încercări. Află în rândurile de mai jos, previziunile complete. 

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru zilele următoare. Unii nativi vor fi supuşi unor provocări şi vor fi nevoiţi să găsească soluţii pentru a trece cu bine peste aceste momente.

Previziuni Vărsători

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Vărsătorii trebuie să fie foarte vigilenţi. Cei născuţi sub acest semn zodiacal ar fi bine să își măsoare cuvintele și de asemenea, să aibă grijă la oamenii care vor să îi provoace.

„Vigilență maximă! Veți fi în gardă, deși în Vărsător e liber. Nu are planete care să agite apele, Lilith și Venus au plecat din Leu. Avem opoziția Soare și Marte cu planetele din Taur care ar spune să măsurați de două ori înainte de a tăia, să vă măsurați cuvintele atunci când discutați cu o persoană care ar putea să vă provoace.

Special să vă ațâțe și nu oricum! Este o perioadă interesantă pentru cei cu dileme existențiale legate de cum să își gestioneze viața, timpul, cum să împace și capra, și varza! Dilemele pot ține de relațiile cu cei din jur, atenție mare la toate sectoarele, dar și la sănătate”, avertizează Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, avertisment pentru Peşti

Nici pentru nativii Peşti, veştile nu sunt prea bune. Unii nativi s-ar putea să nu se simtă confortabil în următoarele zile. Au două planete retrograde în constelația lor, iar presiunea de aici poate fi destul de mare.

Se anunță zile interesante pentru ei de săptămâna viitoare. Astfel, acești nativi ar fi bine să fie pregătiți pentru orice.

„Săptămâna anunță o presiune mare care se poate pune pe sufletul și spiritul vostru, și care nu vă dă pace. Ține de singurătate, de sortit/ă, destinat/ă, de relația cu cineva, compatibilitatea cu cineva din familie… sau nu!

În zodia opusă sunt Lilith și Venus, aveți două planete retrograde în constelația voastră, presiunea foarte mare vine să vă ia la întrebări. Dacă sunteți mulțumiți, dacă vreți ceva anume, dacă sunteți în căutare de ceva nou, să vă descifrați pe voi. E o săptămână interesantă”, adaugă astrologul, potrivit news18.ro.

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (83 votes)