zodia-care-si-ar-putea-pierde-job-ul.-astrologul-urania-ii-avertizeaza-pe-nativi:-vine-o-perioada-foarte-delicata

Urania a prezentat horoscopul pentru perioada următoare şi nu are veşti prea bune pentru unii nativi. O zodie poate suferi un derapaj. Va fi bulversată și nu își mai înțelege sentimentele, iar acest lucru va fi observat chiar şi de oamenii din jurul său. Află în rândurile de mai jos previziunile complete.

Astrologul Urania spune că unele zodii vor trece prin câteva provocări, însă le vor face faţă, iar finalul va fi unul fericit.

horoscop 2
Zodiile care vor avea parte de schimbări majore

Previziuni zodia Rac

Conform horoscopului prezentat de Urania, Racul este cel care ar fi bine să se gândească de două ori înainte să spună ceva. Trebuie să fie atent la discuţiile pe care le are cu oamenii din jurul său, pentru că altfel, poate înrăutăți unele situaţii.

„Răstimp neindicat de dialogul pe teme contractuale sau care au ca miză o împăcare a părților implicate într-o relație partenerială”, spune Urania.

Urania, previziuni zodia Leu

Pentru nativii din zodia Leu, astrologul anunță zile ceva mai grele, dar și mai triste. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt fie obosiți, fie plictisiți. Mai mult, nici la locul de muncă lucrurile nu merg foarte bine, iar mulţi îşi vor da seama că job-ul nu le mai aduce nicio satisfacţie.

Din acest motiv, Leii s-ar putea să nu mai aibă chef de nimic şi nici nu mai sunt dispuşi să depună eforturi.

„Fie oboseala, fie plictisul indus de rutina de la locul de muncă îi vor face pe Lei să arate celor din jur o față tristă, indiferentă și fără chef pentru vreun efort, adaugă astrologul.

Previziuni zodia Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt cei care pot suferi un derapaj. Lucrurile nu le merg deloc bine. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt cam bulversați, iar starea persistă şi în următoarele zile.

„Pe fond, nu e vorba de o dezvoltare favorabilă a sentimentelor și a emoțiilor și nici de o disponibilitate spre mărturisire și comuniune sufletească, ci, mai degrabă, de o abordare logică și lucidă a unor „derapaje”, mai spune astrologul Urania, potrivit news18.ro.

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (146 votes)