zodia-care-va-avea-ghinion-in-dragoste,-se-poate-ajunge-la-despartire.-cristina-demetrescu,-previziuni-complete

În următoarea perioadă, o zodie se va confrunta cu probleme în plan sentimental. Cristitina Demetrescu îi avertizează pe aceşti nativi. Se pare că nici pentru alte semne zodiacale veştile nu sunt tocmai bune.

Ultimele zile din luna octombrie nu vin nu veşti bune pentru câteva zodii, explică astrologul Cristima Demetrescu.

Conform previziunilor sale, Berbecul trebuie să fie atent la sănătate. Nativii acestei zodii pot să sufere un blocaj. Oboseala nu vine însă de la lipsa somnului ci mai degrabă de la lipsa energiei. Trebuie să încercaţi să profitaţi de lucrurile bune care se întâmplă în viaţa voastră şi să încercaţi să vă reveniţi.

Cristina Demetrescu, sfat important pentru aceste zodii

„Berbecul este într-o perioadă în care se poate simți mai obosit sau puțin mai blocat. Atenție, blocajul ăsta sau oboseala nu vine de la faptul că n-a dormit sau că a muncit prea mult, ci de la faptul că nu se mai conectează la energie.

Și aici este vorba pentru el despre niște schimbări foarte serios de asumat. Și astrele vin, așa cum spuneam, cu aceste aspecte bune și cu oportunități. Singura problemă e să aibă curaj și să aibă viziune, spune Cristina Demetrescu.

zodia berbec
Berbecul trebuie să fie atent la sănătate

Pentru nativii din zodia Taur, astrologul anunță probleme în interiorul familiei. Este vorba despre niște tensiuni pe care cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi obligați să le depășească.

„Pentru Tauri s-ar putea să apară niște tensiuni conjugale, dar tot așa, în sensul bun. Apar balaurii și dacă îi decapităm, dacă scăpăm de ei, atunci totul va fi bine”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Zodia care va avea noroc la bani în luna noiembrie

Nativii Peşti vor avea mult noroc la bani în luna noiembrie. Această zodie din horoscop nu s-a abătut de la planurile sale, iar în următoarea perioadă va reuşi să facă tot ceea ce şi-a propus.

Mai mult decât atât, nativii au mari șanse să câștige la Loto. Ei se vor bucura de foarte mulți bani în luna noiembrie și își vor permite tot ceea ce își doresc.

De asemenea, persoanele născute sub semnul zodiei Pești ar putea să primească o moștenire din partea familiei sau a cuiva apropiat. Este mai mult decât sigur că aceste zodii vor avea mult noroc pe plan financiar în luna noiembrie.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (96 votes)