zodia-care-va-avea-o-cumpana-foarte-grea-in-zilele-urmatoare!-astrologul-urania,-previziuni-complete

Urania avertizează! O zodie va fi în centrul unor conflicte şi va avea probleme mari în următoarea perioadă. Astrologul a venit cu previziuni şi pentru alte zodii. 

Astrologul Urania îi avertizează pe unii nativi şi îi sfătuieşte să aibă grijă la ce se întâmplă în jurul lor. Următoarele zile vor veni cu probleme pentru unele zodii, dar şi cu situaţii interesante pentru altele.

horoscop 2
Zodiile care vor avea parte de schimbări majore

Previziuni pentru zodia Balanţă

Conform horoscopului prezentat de Urania, Balanța este cea care va fi implicată într-un conflict intens. Nativii acestei zodii nu trec prin cea mai bună perioadă din viaţa lor, iar în următoarele zile vor fi destul de irascibili. Din acest motiv este bine să stai departe de ei. În caz contrar ai putea ajunge şi tu în mijlocul unor discuţii aprinse.

„Relațiile parteneriale vor fi bântuite de cheful de ceartă și de atitudinea intolerantă, autoritară și excesivă a ambelor părți, evident, fără profit pentru vreuna”, avertizează Urania.

Urania anunță zile pline pentru aceste zodii

Pentru nativii din zodia Scorpion, veştile sunt mai bune. În perioada următoare vor avea multe preocupări pe plan personal. Cu toate acestea, cei născuţi sub acest semn zodiacal, au câteva nemulţumiri pe care le vor analiza recent şi vor căuta soluţii de rezolvare.

„Casa relațiilor de familie și a preocupărilor domestice poate deveni un fel de paratrăsnet relațional al conflictelor și nemulțumirilor acumulate pe direcția Scorpion/Taur”, adaugă astrologul.

Săgetătorii vor să facă unele schimbări în ceea ce priveşte viaţa lor profesioanlă. Nu mai sunt mulţumiţi de anumite contracte sau locuri de muncă, astfel caută soluţii mai bune pentru viitor.

„Nativii vor trage concluzia că unele aspecte contractuale, profesionale sau de imagine și statut social nu se află în cel mai bun context”, mai spune astrologul Urania potrivit news18.ro

Sursă foto: colaj reteteleluinicolai.ro

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.5/5 - (82 votes)