zodia-care-va-avea-o-saptamana-de-cosmar!-mihai-voropchievici,-previziuni-complete

Mihai Voropchievici nu vine cu veşti bune pentru aceşti nativi. Vor avea o săptămână furtunoasă, plină de probleme. Numerologul îi sfătuieşte să fie pregătiţi pentru orice! Aflaţi previziunile complete mai jos în articol.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru zilele următoare. O zodie trebuie să fie atentă la tot ce se întâmplă în jur, mai ales că în următoarea perioadă ar putea primi veşti rele.

Previziuni pentru Berbeci

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Berbecul este cel care va avea parte de câteva zile grele. Nativii acestei zodii vor fi furioși şi pot ajunge în centrul unor mari conflicte.

Numerologul îi avertizează pe nativii născuţi sub acest semn zodiacal să aibă grijă la relaţia de cuplu. Pot apărea despărţiri. Tocmai din acest motiv, Voropchievici le recomandtă să fie prudenţi.

„Berbecii au o săptămână cu furtună. Șapte negativ denotă o situație de furie, dispută, orgoliu rănit. Pot fi plini de nervi dacă nu se temperează și apare ruptura, mai ales în cupluri. Degeaba ați încercat voi să rezolvați alte lucruri. Se impune mai multă prudență și înțelepciune pentru săptămâna viitoare”, spune Mihai Voropchievici.

Previziuni pentru Tauri

Dacă pentru Berbeci veştile nu sunt deloc bune, se pare că Taurii o duc mult mai bine. Nativii acestei zodii sunt sfătuiţi să facă lucruri noi, să călătorească şi să se relaxeze mai mult în aceste zile. Le merge bine, succesul e departea lor, ba mai mult, vor avea parte de multe lucruri bune.

„Taurul are Orizontul, o carte foarte bună. E sfătuit să înceapă ceva, o acțiune, să facă o călătorie, să descopere pasiunea, să înainteze cu siguranță, deoarece are un echilibru bun în săptămâna care vine. Sunt stăpâni pe situație, Taurii, și de aici apare succesul sau chiar pur și simplu – dacă se ocupă de afaceri – semnarea unui contract”, adaugă numerologul, potrivit news18.ro.

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (115 votes)