zodia-care-va-avea-parte-de-o-cumpana-in-perioada-urmatoare.-mariana-cojocaru-a-facut-previziuni-importante!

Zodia care va avea parte de o cumpănă la finalul săptămânii. Astrologul Mariana Cojocaru a venit cu veşti importante pentru unii nativi. Toate detaliile mai jos, în articol.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru zilele următoare. Mai multe zodii primesc o serie de avertismente de care ar fi bine să țină cont. Mai exact este vorba de Fecioare şi Balanţe. Se pare că şi cei născuţi sub semnul Balanţei se vor confrunta cu unele probleme.

Este vorba despre o serie de aspecte karmice care vizează fie ispite, fie anumite supărări care îi vor măcina pe nativii acestei zodii în perioada următoare.

„Sunt avertizate pentru că Luna Neagră intră în constelația lor și acolo nu-i de joacă, au aspecte karmice, fie pe supărări, fie pe ispite”, spune Mariana Cojocaru.

simboluri horoscop

Ce recomandări are Mariana Cojocaru pentru aceşti nativi

Mariana Cojocaru le recomandă Balanțelor să rămână vigilente la orice situație. Și pentru Scorpioni a fost adus de asemenea un avertisment. Cei născuți sub acest semn zodiacal devin foarte agitați.

„Spre finalul lunii încep să fie mai agitați, a doua Eclipsă a Lunii va fi în Scorpion. Un ciclu de doi ani e cu suișuri și coborâșuri, trebuie să fie atenți”, adaugă astrologul.

Zodia care poate avea parte de o mare cumpănă este Săgetătorul. Astroloful spune că acești nativi încheie un ciclu de 3 ani din care trebuie să înțeleagă anumite lucruri.

 „Au nevoie de hamuri, va fi o perioadă cu cumpene și încheie un ciclu de 3 ani în care trebuiau să înțeleagă, să rezolve ceva”, mai spune Mariana Cojocaru.

Zodia care va avea noroc la bani în luna noiembrie

Nativii Peşti vor avea mult noroc la bani în luna noiembrie. Această zodie din horoscop nu s-a abătut de la planurile sale, iar în următoarea perioadă va reuşi să facă tot ceea ce şi-a propus.

Mai mult decât atât, nativii au mari șanse să câștige la Loto. Ei se vor bucura de foarte mulți bani în luna noiembrie și își vor permite tot ceea ce își doresc.

De asemenea, persoanele născute sub semnul zodiei Pești ar putea să primească o moștenire din partea familiei sau a cuiva apropiat. Este mai mult decât sigur că aceste zodii vor avea mult noroc pe plan financiar în luna noiembrie.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (116 votes)