zodia-care-va-avea-parte-de-o-perioada-tulbure-revine-o-persoana-din-trecut-in-viata-ei.-mihai-voropchievici,-previziuni-rune

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele care urmează. Numerologul avertizează că o zodie va trece printr-o perioadă dificilă. Cei din jur s-ar putea să nu o mai recunoască. Află toate detaliile în rândurile de mai jos.

Numerologul Mihai Voropchievici nu are veşti bune pentru unii nativi. Mulţi vor trece prin schimbări importante, ba chiar ar putea deveni distanţi faţă de cei dragi.

Previziuni zodia Berbec

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Berbecul este cel care are nevoie de o perioadă în care să fie singur. Nativii acestei zodii preferă să îşi pună ordine în gânduri, astfel aleg să se distanţeze de apropiaţi.

În ceea ce priveşte partea financiară, numerologul vine cu veşti îmbucurătoare.

„Pentru Berbec, un 13 cenuşiu, carte neutră ce simbolizează că săptămâna viitoare Berbecul va avea liniște, dar petrecută în singurătate, putere de reflecție în care înțelepciunea lui va fi factorul decisiv în luarea unor hotărâri. Va fi o persoană mai greu abordabilă, deoarece va căuta, pe cât e posibil, să fie foarte serios, adică mai distant față de ceilalți. Există șansa întoarcerii unor bani”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici, sfat important pentru această zodie

Nativii din zodia Taur pe de altă parte sunt derutaţi. Cei născuţi sub acest semn zodiacal sunt cu gândul la trecut, iar oricât ar încerca, parcă nu pot să iasă din acest cerc.

Numerologul are un avertisment pentru aceştia şi le transmite că sunt la un pas de depresie. Astfel, cel mai bine ar fi să se trezească la realitate cât mai repede.

„La Taur, apare luna care e o carte neutră. E a doua săptămână în care Taurul încă nu se trezește din visare. Încă visează, încearcă cât de cât să-ți controleze emoțiile, dar emoțiile îi apasă puternic și vor încerca, pe cât e posibil, să trăiască iar în trecut, ca și Racul, cu amintiri din trecut.

Trebuie să vă considerați reconsiderați toate indeciziile, să ieșiți din pasivitate, că aşa nu merge. S-ar putea să vă pască o depresie, aşa că atenționarea e foarte serioasă, adaugă numerologul, potrivit news18.ro.

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (107 votes)