zodia-care-va-avea-parte-de-schimbari-majore-pe-toate-planurile.-ce-sa-nu-faceti-in-perioada-urmatoare-+-astologul-minerva,-previziui-complete

Pentru unii nativi ai zodiacului, următoarea perioadă este una foarte sensibilă. Două zodii în special vor avea parte de schimbări importante pe mai multe planuri. Astrologul Minerva a venit cu sfaturi importante.

Pe 28 octombrie urmează o nouă eclipsă de lună. În acest interval, zodiile trebuie să îşi facă o listă de obiective pe care au în plan sau îşi doresc să le îndeplinească. Cu toate acestea, Minerva avertizează că în această perioadă trăirile se vor intensifica, din acest motiv nativii ar trebui să fie atenţi şi să nu ia decizii pripite.

horoscop 2
Cele 12 zodii

Zodia care va avea reușite multe

Pentru Gemeni se anunță o schimbare semnificativă de mentalitate. Este un moment excelent să adopte obiceiuri de viață sănătoase. Pe de altă parte le sunt amplificate temerile de autoexpresivitate, de creativitate și acum, cei care se află în ipostaza de a scrie, este o perioadă în care pot să iasă în evidență cu foarte mare ușurință.

În această perioadă trebuie să dea atenție viselor ș intuiției. Acești nativi se vor lansa într-o călătorie de autodescoperire, renunțând la vechile credințe. S-ar putea să se simtă atrași de practici spirituale.

Racii trebuie să se pregătească pentru o perioadă de realizări personale. Profesia cade în plan secund. Este timpul să își urmărească pasiunile. Emoțiile vor crește pe măsură ce se bucură de căldură și afecțiune. Se vor clarifica problemele care le-a tulburat liniștea până atunci.

Vor renunța la grijile inutile. Apar proiecte semnificative cărora trebuie să le dea atenție. Trebuie să își reevalueze prieteniile și impactul lor asupra vieții personale. Se vor concentra pe stilul de viață și impactul acestuia asupra vieții personale, a explicat Minerva pentru WowNews.

Uleiurile esențiale potrivite fiecări zodii

Cum se îmbină aromaterapia cu astrologia? Când e cazul să le combini și cum faci asta?

Aromaterapia este o altă știință dragă mie, pe care am studiat-o într-o școală certificată internațional. Ea se îmbină perfect cu astrologia ținând cont de faptul că Dumnezeu se manifestă prin fiecare plantă, așa cum se manifestă prin tot Universul. Și uleiurile esențiale au anumite atribute energetice, vibrație și ne susțin astfel încât ele pot fi corelate atât cu harta nativului, se poate face sinergia (amestecuri de uleiuri în funcție de harta natală, sau pe energia Lunii- feminitatea) hărții sau pot fi asociate cu tranzitele momentului.

De exemplu, pentru Berbec, uleiurile lui sunt: Scorțișoară, Cuișoare, pentru Taur – Trandafirul, la Gemeni- Rozmarin, Rac-Iasomie; Leu – Portocală sălbatică ; Fecioară – Mușețel; Balanță – Ylang-Ylang, Scorpion-Busuioc, Săgetător – Patchoulli, Capricorn- Brad Siberian, Vărsător – Vetiver, Pești – Tămâie. Și asocierea aromaterapiei cu astrologia nu are limite, este foarte complexă.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (128 votes)