zodia-care-va-avea-parte-de-un-eveniment-marcant.-mariana-cojocaru-avertizeaza:-lucrurile-se-complica-pentru-acesti-nativi

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru zilele următoare. Pentru unii nativi veştile nu sunt tocmai bune. Alţii în schimb trebuie să se mobilizeze. Află în rândurile de mai jos ce previziuni a făcut astrologul. 

Astrologul Mariana Cojocaru spune că în următoarele zile, două zodii ar fi bine să fie foarte atente la tot ce se întâmplă în jurul lor.

Previziuni pentru zodia Rac

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, nativii zodiei Rac sunt comunicativi şi extrem de creativi în următoarea perioadă. Acest lucru se pare însă că nu este suficient.

Trebuie să fie foarte atenţie pentru că ar putea exista câteva momente care îi pot destabiliza. Cheia acestor probleme ar fi înţelegerea şi ascultarea.

„Creativitatea, comunicarea și competitivitatea sunt deviza. Toate adunate trebuie să vă mobilizeze, și nu să vă destabilizeze. Copiii își cer drepturile sau o atenție mai deosebită decât altă dată”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru îi avertizează pe cei născuţi în zodia Leu

Pentru nativii din zodia Leu, astrologul nu are veşti bune. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar trebui să fie pregătiţi pentru un eveniment marcant. Ceva s-ar putea întâmpla acasă.

De asemenea, Mariana Cojocaru îi sfătuieşte să ceară ajutor atunci când e cazul. De asemenea, pentru alți nativi pot apărea câteva conflicte care nu le vor da pace.

„Se întâmplă ceva acasă, în familie, care nu vă va lăsa indiferenți. Chemați și meșterul ca să fie cu rost, pentru că primul vizat e domiciliul, casa, familia, secundar cariera. La unii, lucurile pot sta exact invers, pe dos.

Ceva care ține de familie nu vă va da pace sau ceva legat de casă, ca și bun. Ceva se poate strica sau vreți să schimbați ceva, alții vor să schimbe adresa din buletin. Lucrurile se precipită și nu vă lasă timp să respirați”, mai spune astrologul, potrivit news18.ro.

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (122 votes)