zodia-care-va-avea-probleme-mari-cu-banii.-urania-avertizeaza:-apare-o-cumpana-la-care-nu-s-ar-fi-gandit

Urania a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Astrologul spune că o zodie poate avea mari probleme financiare. Alți nativi în schimb ajung în centrul unor conflicte. Află previziunile complete în rândurile de mai jos. 

Urania nu vine cu veşti bune pentru unii nativi. O zodie are probleme cu banii, alți nativi se ceartă, în timp ce alții se simt ceva mai bine.

Previziuni zodia Balanţă

Conform horoscopului prezentat de Urania, cei născuţi sub acest semn zodiacal vor trece printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar. Nativii acestei zodii au probleme cu banii și nu știu cum să mai iasă dintr-o astfel de situație.

„Nativii vor resimți o stare de nesiguranță financiară, o lipsă de orizont sau de alternativă cu privire la modul în care ar putea rezolva o temă materială sau bănească”, spune Urania.

Urania, previziuni zodia Scorpion

Nici pentru nativii din zodia Scorpion veştile nu sunt mai bune. Se anunță o săptămână plină de tensiuni. Cei născuți sub acest semn zodiacal ajung în centrul unor dispute legate de anumite negocieri. Potrivit astrologului, sunt vizate în principal relațiile parteneriale, astfel îi avertizează pe nativi să aibă mare grijă în următoarele zile.

De asemenea, pot să primească şi câteva veşti noi.

„Relațiile parteneriale și evoluția unor dispute, negocieri, anchete sau procese vor evolua pe traseul conturat cu multe luni în urmă fără nici o surpriză, noutate sau modificare semnificativă a premiselor”, adaugă astrologul.

Previziuni zodia Săgetător

În cazul Săgetătorilor, Urania spune că nu vor exista probleme în următoarele zile. Iar acest lucru se referă în special la starea de sănătate a celor născuţi sub acest semn zodiacal.

„Starea de sănătate va evolua, în linii mari, în nota astrală conturată de mai multe luni încoace de tranzitele planetelor Jupiter și Uranus în acest sector”, mai spune astrologul potrivit news18.ro.

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (118 votes)