zodia-care-va-cunoaste-o-persoana-importanta.-mihai-voropchievici,-previziuni-rune:-viata-ei-se-schimba-total

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada care urmează. Astrologul spune că o zodie va avea parte de multe surprize, în timp ce alți nativi dau de probleme. Află previziunile complete mai jos în articol.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Racul va cunoaşte în următoarele zile o persoană importantă care îi poate schimba viaţa. Nativii acestei zodii au parte în sfârșit de cineva care le va da energia de care au nevoie.

Previziuni zodia Rac

Pentru nativii zodiei Rac următoarele zile sunt benefice din punct de vedere profesional.

„Nativii din Rac demarează o acțiune, încep ceva nou. Ai șansa să cunoști persoane noi, tinere, care au energie și veți dori să-i lansați. Adică la un loc de muncă, unde e lipsa de personal, se poate angaja unul sau mai multe persoane tinere, iar acum, Racul, care e mama răniților, îi ghidează, îi călăuzește, îi pune la treabă. Îi lansează cu forțe proaspete la muncă. Deci aveți grijă și renunțați la pasivitate dacă vreți să obțineți rezultate bune”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici anunță conflicte pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Leu, numerologul anunță o săptămână ceva mai ciudată. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt cam neliniștiți și ajung să se certe cu anumite persoane.

Mihai Voropchievici îi sfătuieşte pe nativi să fie prudenţi şi să se gândească de două ori înainte să acţioneze. În caz contrat s-ar putea să regerele unele acţiuni.

„Leul are o carte neutră care spune că săptămâna viitoare el va oscila. Ba e ezitant, câteodată are îndoieli. Ba e dual, ba e neliniștit, ba să se ceartă cu cineva care îl supără. Ei, înainte de a acționa pentru săptămâna viitoare, indiferent de starea pe care o aveți, reflectați înainte de a acționa. Ăsta este lucru cel mai bun pentru un Leu, care, chiar dacă explodează, explozia la el durează până să duce fumul, 5 minute. Dar nu poți să știi dacă e Leu sau e tigru, adaugă numerologul, potrivit news18.ro.

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.7/5 - (82 votes)