zodia-care-va-primi-o-veste-cumplita.-urania-ii-avertizeaza-pe-nativi:-o-intalnire-neasteptata-le-va-da-viata-peste-cap

Urania a prezentat horoscopul pentru perioada următoare. Astrologul spune că o zodie ar putea avea parte de o perioadă dificilă. Au loc niște situații stresante și obositoare, iar asta o să îi macine destul de tare pe acești nativi. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Astrologul Urania îi avertizează pe nativi şi le spune că următoarea perioadă ar putea veni pentru aceştia cu situaţii limită, iar alţii vor fi obligaţi să îndeplinească anumite sarcini.

Previziuni zodia Capricorn

Conform horoscopului prezentat de Urania, Capricornul este cel care din politețe sau din respect, e nevoit să facă anumite lucruri. Cei născuţi sub acest semn zodiacal nu au de ales pentru că trebuie să întrețină anumite relații.

„Poate că unele dintre aceste relații, menținute din politețe, din datorie sau din respect, ar trebui gestionate mai atent (evitate, limitate la timpul strict necesar)”, spune Urania.

Urania anunță zile grele pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Vărsător veştile nu sunt deloc bune. Aceşti nativi vor avea parte de o perioadă ceva mai complicată. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor afla niște informații care îi vor bulversa total.

Dar asta nu e tot. Vărsătorii vor avea parte şi de niște întâlniri sau situații stresante. Trebuie să îşi adune toate forţele pentru a depăţi obstacolele care le vor ieşi în cale în această săptămână.

„Informații care bulversează, întâlniri care le vor mânca nativilor timpul și nervii, situații stresante, obositoare, încărcate de animozități la care, din varii motive, Vărsătorii vor trebui să asiste”, adaugă astrologul.

Previziuni zodia Peşti

Şi pentru nativii Peşti, astrele anunţă câteva probleme. Se pare că o anumită persoană sau mai multe îi vor încurca în nişte situaţii.

„Nu este exclus ca nativii să nu poată comunica firesc cu unul sau mai mulți prieteni din cauza unor blocaje tehnice, a neconcordanței de program, a necorelărilor din viața și activitatea curentă”, mai spune astrologul, potrivit news18.ro.

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (103 votes)