zodia-care-va-trece-printr-o-despartire-dureroasa.-mihai-voropchievici,-previziuni-rune:-se-poate-trezi-cu-o-citatie-la-divort

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă. O zodie va trece prin câteva zile de foc şi ar fi bine să se pregătească. Unii nativi vor trece prin conflicte, despărțiri sau chiar divorțuri. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Numerologul Mihai Voropchievici spune că cei născuţi sub semnul zodiacal Berbec au tras cartea neagră. Astfel, nativii ar trebui să se pregătească pentru o perioadă „furtunoasă”.

Previziuni zodia Berbec

Nativii acestei zodii au parte de tensiuni majore, iar orgoliul e la mijloc. De asemenea, nervii ating cote maxime, în situații pe care tot ei le-au creat la un moment dat.

„Berbecul săptămâna următoare și-a ales furtuna. E o carte negativă care anunță că nativii din zodia Berbec că vor avea tensiuni pe parcursul săptămânii, datorită orgoliilor. Dar tensiunile apar din discuții cu alte persoane și ei se simt răniți, sunt plini de nervi, au exces de furie sau momente de furie datorită unei bulversări care le-au adus o situație pe care ei au creat-o”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici, sfat important pentru această zodie

Numerologul vine şi cu o recomandare pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Potrivit dezvăluirilor sale, dacă nativii nu vor lăsa deoparte furia, se pot confrunta cu despărţiri dureroase.

Se poate ajunge chiar şi la divorț. Astfel, e nevoie de o înțelegere mai bună, dar și de o atitudine pozitivă, indiferent de discuţiile care pot apărea.

„Așa că aveți grijă dacă e cineva apropiat, un partener, vedeți cum vă temperați. Lăsați furia la o parte, că de aici se poate produce o ruptură. Dacă e numai pentru o zi, două, trei mai treci, dar s-ar putea să fie un exces de zel ca voi să vă certați periodic, să aveți săptămâni în care să exceleze cearta la voi și atunci Berbecul se poate trezi cu o citație la divorț. Deci, atenție, mare, prudență și înțelepciune pentru săptămâna următoare”, mai spune numerologul, potrivit news18.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (138 votes)